Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben de unlostun kullandığı kod var ilk önce steam a giriş yapman gerekiyor giriş yaptıktan sonra kütüphaneye gel csgo ya sağ tıkla özellikler de açılan pencere de de genel de başlatma seçeneklerini ayarla yazıyor oraya vereceğim kodu yapıştırırsan artık daha hızlı açılır csgo ve ufakta olsa fps artışı olur. -freq 120(kaç hz kullanıyorsan monitörünü) -novid -tickrate 128 -treads 16 +mat_disable_facy_blending 1 +mat_specular 0 -d3d9ex
Selamlar. Fps arttırmak için c: kısmındaki steam dosyasına girip csgo yu bulduktan sonra cs kalsörünün içindeki videos klasörünü bul videos klasörüne sağ tık yeniden adlandır bir alt tire ekle başka bişey yapmana gerek yok oyuna gir lobile arka taraf siyah olur neden çünkü oyunun efektlerini kıstık efektler kısılıyor ama fpsin artıyor görüntüye önem veriyosan yapma derim ama ben eskiden lobide 180-190 fps alırken bunu yapınca 250 civarına çıktı oyun içindede artma oldu tavsiye ederim yapmanı
Kardeşim en güzeli kardeşim en güzeli konsol şifreleri var Google'dan Bak onlara FPS Max 60 falan oluyor onlar işte 30 yaparsın 40 yaparsın hele şu ne güzel bir olay oluyor Yeri geliyor kanka hiç oynamıyor sohbeti mesela 23 de 32 de sabit kalıyor böyle millet hile zannediyor beni