arkadaş ezglobal kullanıyo ban yemedi şuana kadar 1 yılı geçmiştir tabi sen abartma hileyiBelli etmeyecek ban riski az bi hile varmıdır varsa nedir ?
ben önceden farklı bi hile kullanmıştım ban yemedim 3 yıllık hesap halla duruyor vac ow flan yok tertemizcs de her hile banlatır hocam 1 hafta 2 hafta oyunarsın eyw ama sonra ya vac yersin yada overwatch legit ayar bile kurtarmaz sadece 1 kritik maçta çok çok legit oynaman lazım
cs go iyimi bekli ona oynarım hiç denemedimBelli etmeyecek ban riski az bi hile varmıdır varsa nedir ?
sadece bir kaç oyunda açıp legit oynadıysan sıkıntı yok hileyle sürekli oynayınca sıkıntı oluyorben önceden farklı bi hile kullanmıştım ban yemedim 3 yıllık hesap halla duruyor vac ow flan yok tertemiz
kanka 640 gün önce ban yemişim... nolursa olsun yaklanıonBelli etmeyecek ban riski az bi hile varmıdır varsa nedir ?
açma dostum zarardan başka bir şey getirmiyor csdepeki nasıl olucak bu durum aga :![]()
anladım peki ne öneririsin banaaçma dostum zarardan başka bir şey getirmiyor csde
hilesiz oynamakdan bahsediyosan öneririm csgo ben hileyi önermem çünkü sc hile sistemi biraz katı 5-6 maç sonra hwhid ban atıyor o yüzden ben önermem hileyics de her hile banlatır hocam 1 hafta 2 hafta oyunarsın eyw ama sonra ya vac yersin yada overwatch legit ayar bile kurtarmaz sadece 1 kritik maçta çok çok legit oynaman lazım