csde hileyi bıraktım ben prime + sadakat rozetli hesabım gitti hile yüzünden bu benim hatam tabi ayarları arttırmışım yan hesaptaki configi kullanmışım ana hesap gitti neyse arkadaşın prime hesabında oynuyorum hilesiz karşıma çok az hile geliyor hatta gelmiyor denecek kadar az tabi güven faktörü önemli güven faktörün az ise hile gelir fazla ise temiz adamlar gelir. Prime olmayanların yarısı hile bu arada onu da söyliyim gelen geçen hile açıyor prime olmayan hesapta.
Wall kullanarak belli pusular yapmak çok belli ediyor aslında. Aimi kilitli olarak kullanmak da yediriyor. Aimi dikkatli şekilde kullanırsanız baya rahat oynayabilirsiniz. Aynısı Wall için de geçerli. 1 kere vac yedim kendimi dikkatli zannediyordum meğersem wall kullandığım belli oluyormuş.
Hilenin türüne göre değişir external + vac koruması ve farklı korumaları varsa legit bir şekilde mainde oynayabilirsin fakat external olsada koruması yoksa sıkıntı ama şuan free olarak bütün hileler internal yani bu aralar vac olayı biraz daha arttı pek önermem.