- Yasaklandı
Uzman Üye
Şuanki hilede aim calisiyomu
Neler var hacıaim yok şuan ki hilede
Ona gore csgoyu geri.yukluyom vacli.ama topluluk sunuculari icinaim yok şuan ki hilede
Ok eyw babaTriger vardı en son çalışıyor.
Ok eyw baba
Sence son kez yine csgo alsammi belli etmeden oynasam banlanirmiyimTriger vardı en son çalışıyor.
Bak kardeşim tecrübeli oyunculara OwerWatch özelliği gelir report edilen kullanıcıları gözlemlerler eğer o hack olduğunu anlarsa ban yersin ama bu owerwatch olayı 1 kişiden bitmiyor 10binlerce tecrübeli oyuncu seni izliyoor ve hepsi oyluyor oylama oranlarına göre ban yiyorsun belli edersen gg ama etmezsen banlanmazsın. Mesela gıcık insanlar da var tabi, ben skin hack kullanmama rağmen iyi oynadığım için yasa dışı program vb seçenekleri işaretler ve 5001 kişi seni kötü program işareti olarak seçeneklerse ban yiyebilirsin sen sen ol yine wh aim trigger fln kullanmaSence son kez yine csgo alsammi belli etmeden oynasam banlanirmiyim
Ben benimkini çekilişten kazanmıştım çekilişten takip et yada hazır fiyat 16tl düşmüşken IDleMAster programını kur hemen satın al derimbeyler onlıne guvenılır bedava csgo nası alırım![]()
Arkadaş yardımı ile yapabilirsinreyız kredı kartı olsa para hazır ztn![]()
o galiba sonunu düşünen kahraman olamaz olcaktıKardeşim denemeden göremessinne demişler risk almayan kahraman olamaz
![]()
Banlanırsın Hileden kaçış yok sadece valve erteliyor.Sence son kez yine csgo alsammi belli etmeden oynasam banlanirmiyim