- Yasaklandı
minimumda zatenGrafik ayarlarını minimum'a düşürerek denedin mi hocam?
kanka önceden sorun yoktu son1 ay içinde oldu driverler güncel zaten format attım gene aynı sorunHep mi oluyordu yeni mi başladı yüklediğin bir program etkilemiş olabilir mi ? driverları kontrol et birde önerim driver booster indirip gerekli yazılımları indirmen
Gara fik düşük zten reporlandınGarafikleri Dusuruceksiniz Oda Olmuyorsa Sistemi Yukseltme Durumundan Baska Gecerli Bir Kesin Cozum Olacagını sanmıyorum
unlovs izle kardeşimArkadaşlar Rekabetcideyken 5 Dakika Sonra Oyun Donuyor Ama Arkada Maç Devam Ediyor Atma Vs Olmuyor Öylece Donup Kalıyor Çözümü Varmıdır Yardım Acil !
Durumu Soyle anlatayım Sana Cogu Oyunlarda Aynı Sorunu Bende Yasıyorum Maddi Durum Yeterli Olmayınca Gercek Bu Bunuda Raporlama Geregi Duyuyorsan Duyabilirsin Guzel İnsan Ama Biz Elimizden Geldikce Anladıgım Konunlarda yardımcı Olmaya Calısıyorum Csgo Basıt Grafıklı Bir Oyun Degil En Fazla Kasanda Yukseltmeler Yapabilirsin Sistemsel Bunu Programlarla Saglama durumun Zaten Olamaz Raporlamanıda Saygıyla Tesekkur ederim İyi GecelerGara fik düşük zten reporlandın
fps düşüklüğü ani drop girmesi mi sistemin ne bu aradakanka önceden sorun yoktu son1 ay içinde oldu driverler güncel zaten format attım gene aynı sorun
Yukarda adam yazmış ben ne yazmışım bak baakayımDurumu Soyle anlatayım Sana Cogu Oyunlarda Aynı Sorunu Bende Yasıyorum Maddi Durum Yeterli Olmayınca Gercek Bu Bunuda Raporlama Geregi Duyuyorsan Duyabilirsin Guzel İnsan Ama Biz Elimizden Geldikce Anladıgım Konunlarda yardımcı Olmaya Calısıyorum Csgo Basıt Grafıklı Bir Oyun Degil En Fazla Kasanda Yukseltmeler Yapabilirsin Sistemsel Bunu Programlarla Saglama durumun Zaten Olamaz Raporlamanıda Saygıyla Tesekkur ederim İyi Geceler
Dostum Aynı Konudan Zaten Canım Yandıgı İçin Yorum Yapma Geregi Duydum Bunu Kalkıp Farklı Bir Algı Yapmana Gerek Yok Bizde İnsanız Bot Degilim Burda Ben Yorum Yapmak Suc Gibi Bir Mantıga Girmissin Altındaki Yorumunuda Okudum Ama Ben Kendimde Yasadıgım Durumun Gecerli Ve Net Cozum Yorumunu Sahsım Adına yapmak İstemisim Kalkıp Bunu Raporlamak Ne Alaka Ozaman Hiç Birşey Yazmayalım Yorum Olarak Kendimizi İfade EtmeyelimYukarda adam yazmış ben ne yazmışım bak baakayım
Hocam hep mi öyleydi sonradan mı başladıaynısı bendede oluyor bi yardım gerekli