CSGO Durduk Yere Topluluk Yasağı Yedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
Seneler öncesinden kalan bir steam hesabım bulunuyordu içerisinde sadece csgo vardı ve prime alınmıştı. Bende dedim ki eposta değiştiriyim şifresini değiştiriyim kayıtlı telefon numarasını değiştireyim dedim. herşey çok güzeldi 2 gün sonra yani bugün "hesabınızdaki etkin topluluk yasağı yüzünden profiliniz özel profil olarak değiştirilmiştir" diye bir uyarı aldım. burda size sorum şu steam destek ile iletişime geçtim, ve düzeltmeleri mümkün mü ?

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Evet düzeltmeleri mümkün fakat hesabınızın sizin olduğuna ikna etmelisiniz. Detaylı bir açıklama ve düzgün bir metin ile destek isteyin. Oyunu satın aldığınız kredi kartının son 4 hanesi, ilk kayıt olurken kullandığınız e-mail, hesaba kayıtlı telefon numarasını ve hatırladığınız diğer bilgileri destekte bildirerek onlara yardımcı olabilir ve hesabı alabilirsiniz. Farklı bir yolu yok diye biliyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Seneler öncesinden kalan bir steam hesabım bulunuyordu içerisinde sadece csgo vardı ve prime alınmıştı. Bende dedim ki eposta değiştiriyim şifresini değiştiriyim kayıtlı telefon numarasını değiştireyim dedim. herşey çok güzeldi 2 gün sonra yani bugün "hesabınızdaki etkin topluluk yasağı yüzünden profiliniz özel profil olarak değiştirilmiştir" diye bir uyarı aldım. burda size sorum şu steam destek ile iletişime geçtim, ve düzeltmeleri mümkün mü ?
thats bad bro but how?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...