CSGO FPS düştü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
in your area
Süper Üye
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar bu aralar FPS kaybı yaşıyorum. Sorun ne bende anlamadım. Ekran kartına baktım güncel. Oyun dosyalarını doğruladım yine olmadı. Bir atölye haritası var ona girdim ondan sonra oldu her şey 60 - 100 arası olan FPS şimdi 40 geçmiyor. Bu Aim Botz - Training atölye haritasına girdim. Oradaki yerleri kurcukladim. Alttaki FPS göstergesi felan açıldı. Ciddi FPS kaybı yaşıyorum yardım ederseniz sevinirim okuduğunuz için de teşekkürler.

CSharp
Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Güncellemeden Sonra Herkez de Var Bu Sorun

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Ekran kartına tekrardan güncelleme at vede işlemcine termal macun sür. Eğer işe yaramaz ise oyun dosyalarını doğruladıktan sonra tekrar gir. Render ayarlarında çalıştıramaz isen format at. Sorun ya yazılımsal yada donanımsaldır, ancak güncelleme geldiyse düşme yaşanabilir.

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Benim ilk bilgisiyar aldığımda 400 Fps alıyordum şimdi ise max 150 sonra formata götürdüm ve birkaç fps attırmak için videolar izledim. Tabiki oyun ici değil %temp% , temp vb gibi ekran kartının ayarlarını yaptım tekrardan aynı fps aldım.
Sorun bilgisayardaki bir virüsten kaynaklana bilir format at ve tekrar oynamayı dene şayet olmuyorsa bi bilgisayarcıya götürsen iyi olur.

Üye
7 HİZMET YILI
beyler cok özür dileyerekten csgo ile ilgili bir sorunumu söyliyecegim gerçekten k.b ama mecbur kaldım
ben csgo da herşeyi yüklüyorum güncellemenin sonuna geldigimde
V9EWgR.png

böyle bir hata cikiyor bu arada tekrardan k.b

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
aynen bende 150 alırken suan 54 fps çok saçma

Dans edecekler,şarkı söyleyecekler,can verecekler.
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Bence güncelleme ile alakalı. Format atmanıza gerek yok. Sürücüleri güncel tutun ve CCleaner gibi programlarla bilgisayarı temizleyin. Comodo ile de bilgisayarı taratabilirsiniz. Her işin çözümü format değil özellikle format attıktan sonra bile çözülemeyen bir problemi formatsız bir şekilde çözebildiğimi anladığımda bunu felsefe edindim :D Windowsu da güncel tut.

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Hilesiz girince de fps düşüyor mu? Eğer düşmüyorsa hileyle alakalı olabilir. Ama hilesiz girip hala düşüyorsa bunları yapabilirsin:
1-Driverleri güncelle
2-Arkada kullanmadığın programları kapat
3-Fps arttırıcı programlar cidden işe yarıyor onları dene derim :brainfree:

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Bende Yüksek Alıyordum 100 150 Şimdi 40 50 60 Civarı Hep

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
%95 boş posttan oluşuyor.

Güncellemeden sonra oyunda fps düşüşü olabilir, zaman ile çözüme kavuşur.
Driver güncelleyip termal macun kullandıktan sonra oyuna pcnin soğuk olduğu bir zamanda gir.
%temp% gibi yerleri temizledikten sonra görev yöneticisinden ram ve işlemciden yiyen/kullanan programları kapat.
Virüs bulunuyorsa yavaşlama yapar, pcnin tamamen arındırılmış olduğundan emin ol.
Bunun dışında hala yavaşlama var ise donanımsal sorun bulunuyor, ya parçaları güçlendiriceksin ya da oyunun güncellemesinin tamamlanmasını bekleyeceksin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...