hdd ile alakası olamazhdd kaynaklı olabilir benim eski masaüstünde vardı bu sorun hdd yerine ssd almıştım çözüldü
olabilir dostum hdd eski olduğu için verileri seri şekilde okuyamabiliyor hatta windowsum açılırken bile çöküyordu hddmin yerine ssd taktım sorunum gayet çözüldühdd ile alakası olamaz
ve hdd drop yaşayan çok oluyor eski sistemlerde diye biliyorumolabilir dostum hdd eski olduğu için verileri seri şekilde okuyamabiliyor hatta windowsum açılırken bile çöküyordu hddmin yerine ssd taktım sorunum gayet çözüldü
hm anladım bilgi için sagololabilir dostum hdd eski olduğu için verileri seri şekilde okuyamabiliyor hatta windowsum açılırken bile çöküyordu hddmin yerine ssd taktım sorunum gayet çözüldü
Post automatically merged:
ve hdd drop yaşayan çok oluyor eski sistemlerde diye biliyorum
kullandığın ekran kartı kötü bende kullandım daha önce. bütçe olarak uygun tavsiyem gtx750ti olur csgo da rahat 80 fps alıyor şu an kullanıyorum.Csgo ani fps düşüklüğü yaşıyorum low ayarda 40 fps görüyorum sistemimde kötü değil orta derece bir sistem olmasına rağmen düşük fps alıyorum anlamadım
İşlemci: İ5 3330
Ram: 10gb
Ekran Kartı: gt730 2gb 128 bit
NOT: Sadece Fikri Olanlar Yazsın
harddisk kullandığından ekran kartın tam performans çalışmadığından veya düzgünleştirme ayarlarından olabilirCsgo ani fps düşüklüğü yaşıyorum low ayarda 40 fps görüyorum sistemimde kötü değil orta derece bir sistem olmasına rağmen düşük fps alıyorum anlamadım
İşlemci: İ5 3330
Ram: 10gb
Ekran Kartı: gt730 2gb 128 bit
NOT: Sadece Fikri Olanlar Yazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?