Kanka yazdıgı yazının altında KIRMIZI olarak belirtmiş sistemini.Sistemini öğrenmem lazım hocam ben arkada herşey kapalıyken csde +400 FPS alıyordum 8gb ramle
Mobilde gözükmüyordu hocam masaüstü sitesi yaptım gözüktüKanka yazdıgı yazının altında KIRMIZI olarak belirtmiş sistemini.
Dostum bunun ile alakası yok diğer oyunlarda aldığı fps leri belirtmiş sadece csgo da alıyor bunun sebebi csgo da oyun fps sabitlemesi açık olabilir veya WİN+G panelindeki fps sabitlemesi açıkısınma problemi varmı
Post automatically merged:
veya sıvı soğutmasını yaptınmı
orayı dikkatle okumadım bende yaşamıştım formatla düzelmişti her oyun 60fps diğer oyun 10fps oyunyordumDostum bunun ile alakası yok diğer oyunlarda aldığı fps leri belirtmiş sadece csgo da alıyor bunun sebebi csgo da oyun fps sabitlemesi açık olabilir veya WİN+G panelindeki fps sabitlemesi açık
win+g basıyorum hiç birşey olmuyor csgo fps sabitleme ayarlarda olmadığı için consol comudunu açarak fps max 0 yazıyorum yine aynıWin + G deki fps sabitleme özelliği açık mı csgo için ? ya da oyun için fps sabitlemesi açık olabilir. Bunlara bak bi eğer bunlardan değilse özelden iletişime geç benim ile.
Kanka bu WİN+G kombinasyonu kapalı olabilir bunu youtubede arat xbox oyun sabit fps sorunu diye ordan düzeltebilirsin.win+g basıyorum hiç birşey olmuyor csgo fps sabitleme ayarlarda olmadığı için consol comudunu açarak fps max 0 yazıyorum yine aynı
Fps_Max 0 yaz kanka konsola düzelmezse bilmiyorumwin+g basıyorum hiç birşey olmuyor csgo fps sabitleme ayarlarda olmadığı için consol comudunu açarak fps max 0 yazıyorum yine aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?