Arkadaşlar selamun aleyküm 8gb ddr4 ramım var, cs oynarken cs 500-600mb ram kullanıyor 30 fps filan anca alıyorum rekabetçide, bu oyuna şöyle 2-3gb ram verip cayır cayır fps almanın yolu yok mu? Ayrıca farklı önerileri de alırım <3
Fps ram kullanımına göre değil ekran kartınıza göre olur. Rami yükseltip fazla fps alamazsınız diye düşünüyorum oyunun alacağı ram miktarı odur. Grafikleri düşürüp arkadaki işlemleri kısarak iyi bir fps değeri alabilirsiniz
Fps ram kullanımına göre değil ekran kartınıza göre olur. Rami yükseltip fazla fps alamazsınız diye düşünüyorum oyunun alacağı ram miktarı odur. Grafikleri düşürüp arkadaki işlemleri kısarak iyi bir fps değeri alabilirsiniz
APU sistem demişsin. Arkadaşınki AMD veya eski nesil bir intel işlemci ise TurboBoost teknolojisi yoksa yani FPS sorunu çekmez. CSGO'da TurboBoost sorunlu ThrottleStop du galiba öyle bir program var disable turboboost yaptığın zaman bilgisayar rahatlar. AMD lerde bu sorun yok intelin de TurboBoostlu işlemiclerinde var. Ayrıca APU sistem kurduğunu zannetmiyorum o yüzden oyuna harici ekran kartı dandik olsa bile girsen daha iyi olur.
"-high -threads 2 -novid -tickrate 128 -d3d9ex +cl_forcepreload 1 -noubershader -freq 60 +cl_interp 0 +cl_interp_ratio 1 +rate 128000 +cl_updaterate 128 +cl_cmdrate 128 +mat_queue_mode 2 -nojoy" benim başlatma seçeneklerim bu, ayrıca oyunun ayarları hepsi çok düşükte ve 640x400 çözünürlükte oynuyorum hiçbir şey okunmuyor, yani bu oyunun 2gb ram kullanıp daha fazla fps vermesinin bir yolu yok mu?