Çözüldü Fivem Darboğaz ve Fps Drop sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Selamun aleyküm arkadaşlar. Birşey sormak istiyorum fivem oynarken aşırı derecede darboğaz oluyo ayarları düşürsemde yükseltsemde aynı darboğaz varmıdır bunun bi çözümü ayrıca 60-80 fps almama rahmen aşırı takılmalar oluyor.
Sistem:
ryzen 3 1200AF
gtx 1050ti 4gb
8gb 3000 mhz ram

Gpu ve Cpu kullanımı :
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Gta ayarlarım :

Yardımcı olursanız sevinirim.

Çözüm
Selamlar, Öncelikle bilmeliyimki işlemci termal macun ne durumda ? Format atarak problemin tekrarını kontrol ettiniz mi ? Ayrıca fivem sistem gereksinimleri ne kadar uygun gözüksede aslında sisteminiz fivem oynamak için uygun değildir. Çünkü fivem sistem gereksinimleri diye yazılan makaleler sadece fivemi çalıştırabilecek seviyede belirlenir ve sunulur. Fivem sunucusundaki scriptler bu sistem gereksinimlerine dahil tutulmaz.
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Bios güncellemesini yaptınız mı? Ekran kartınız overclock işlemine sahip mi? Çünkü, işlemci ile ekran kartı arasında fazla bir uyumsuzluk gözükmüyor.

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Bios güncellemesini yaptınız mı? Ekran kartınız overclock işlemine sahip mi? Çünkü, işlemci ile ekran kartı arasında fazla bir uyumsuzluk gözükmüyor.
Sistemi hazır olarak aldım bios güncellemesi stabil olarak geldiği söylendi ekran kartı ve işlemcide herangi bir overclock işlemi yapmadım
Post automatically merged:

(
) bu videodaki gibi fps arttıran grafik paketlerini kullanabilirsin.
dostum önerin için teşekkür ederim ama fps konusunda pek sıkıntım yok ama beni raahatsız eden sistemimdeki darboğaz

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Sistemi hazır olarak aldım bios güncellemesi stabil olarak geldiği söylendi ekran kartı ve işlemcide herangi bir overclock işlemi yapmadım

dostum önerin için teşekkür ederim ama fps konusunda pek sıkıntım yok ama beni raahatsız eden sistemimdeki darboğaz
Darboğaz sorunundan parça değiştirerek kurtulabilirsiniz ya da çözünürlüğünüzü 2K yapabilirseniz çözülecektir.

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI

senin ram kaç gb , kaç tane , kaç mhz , hangi marka bunlarda etkendir örneğin aynı marka model 4+4 = 8 gb ikiside 1600 mhz kullanırken darboğaz yaşamıyordum arkadaşa verdim 4 ü ondan 2 tane 2gb 1600 mhz aldım yine 8 gb oldu ama arada darboğaz yaşıyorum normalde yoktu mesela

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Selamlar, Öncelikle bilmeliyimki işlemci termal macun ne durumda ? Format atarak problemin tekrarını kontrol ettiniz mi ? Ayrıca fivem sistem gereksinimleri ne kadar uygun gözüksede aslında sisteminiz fivem oynamak için uygun değildir. Çünkü fivem sistem gereksinimleri diye yazılan makaleler sadece fivemi çalıştırabilecek seviyede belirlenir ve sunulur. Fivem sunucusundaki scriptler bu sistem gereksinimlerine dahil tutulmaz.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...