csgo free commend

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
arkadaşlar birşey sorcam csgo bedava övgü almak istiyorum güven faktörünu artırmak için ama bir site buldum 10 ar tane övgü veriyo fakat site nin serveri ne zaman baksam girmiyo bildiğiniz yöntem veya site yada farketmez güven faktörünü artırsın owerwatch a düşmek istemiyorum

2030da ismimi yeniden değişeceğim inşAllah
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
övgü zaten bedava olan bişey githubdan botunu indirip yapabilirsin...

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Direkt olarak link atamam ve zaten ilk defa övgü botu kullanıyorsan ve hiç node bilgin yoksa idrak etmekte zorlanırsın link üzerinden fakat google direk olarak : csgo commend bot diye aratırsan yüzlerce video çıkar nasıl yapacağınla ilgili merak etme hepsi aynı şeyi anlatıyor kimse farklı bi commend bot kullanmıyor zaten yok'ta

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Direkt olarak link atamam ve zaten ilk defa övgü botu kullanıyorsan ve hiç node bilgin yoksa idrak etmekte zorlanırsın link üzerinden fakat google direk olarak : csgo commend bot diye aratırsan yüzlerce video çıkar nasıl yapacağınla ilgili merak etme hepsi aynı şeyi anlatıyor kimse farklı bi commend bot kullanmıyor zaten yok'ta
sağol bi bakarım anlamazsam yorum yalvarmaya devam

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
ve fazladan bilmen gereken şeyler ise
ben kendim kullanıyorum 5000'i aşkın övgüm var botun isim şifre felan istemesini problem etme steam guardla kullanabiliyorsun botu...
günde 13 övgü ile başlıyorsun çünki günlük steam hesabı açabilme sınırın bu
her gün +13 hesap ekleyebiliyorsun
yani ilk gün +13 övgü alacaksın ,ikinci gün +26, üçüncü gün +39 diye devam edecek zaten 100 150 lere ulaştın mı hesap açmayı bırakırsın çünkü 100 övgü seni direk yeşil yapıyor güven faktörün ne olursa olsun
Post automatically merged:

sağol bi bakarım anlamazsam yorum yalvarmaya devam
anlayamazsan yardımcı olurum özelden yazabilirsin tw felan hallederiz bir şekilde...

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ve fazladan bilmen gereken şeyler ise
ben kendim kullanıyorum 5000'i aşkın övgüm var botun isim şifre felan istemesini problem etme steam guardla kullanabiliyorsun botu...
günde 13 övgü ile başlıyorsun çünki günlük steam hesabı açabilme sınırın bu
her gün +13 hesap ekleyebiliyorsun
yani ilk gün +13 övgü alacaksın ,ikinci gün +26, üçüncü gün +39 diye devam edecek zaten 100 150 lere ulaştın mı hesap açmayı bırakırsın çünkü 100 övgü seni direk yeşil yapıyor güven faktörün ne olursa olsun

Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
and the things you need to know extra
I use it myself. I have more than 5000 compliments.
You start with 13 compliments a day because this is your limit to open a daily steam account
you can add +13 accounts every day
so you will get +13 praise on the first day, +26 on the second day, and continue on the third day +39 If you have already reached 100 150 you will stop opening accounts because 100 praises make you directly green regardless of your trust factor
Post automatically merged:

The Water Hashira
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
and the things you need to know extra
I use it myself. I have more than 5000 compliments.
You start with 13 compliments a day because this is your limit to open a daily steam account
you can add +13 accounts every day
so you will get +13 praise on the first day, +26 on the second day, and continue on the third day +39 If you have already reached 100 150 you will stop opening accounts because 100 praises make you directly green regardless of your trust factor
Can you send the link??

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
I would like a command as well.

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Övgü botları bedava oluyor zaten youtubeden bakabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bazı sitelerde baya ucuza var, 450 adet 5 TL ye görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Valve övgü botlarını fixledi fixlemeseydi övgü atardım ama şuan bir yerde çalışıyor diye biliyorum ama orasıda biraz pahalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...