CSGO global rankında hangi hileyi kullanabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Sitede csgo ile ilgili çok hile var global rankda açıcam hileyi tamamen legit oynıyabiliyorum sitede sizce hangi hileyi kullanmalıyım.Hangi hile ban atmaz

Game Developer
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Dediğin gibi gerçekten legit oynuyorsan ESP ve TriggerBot kullanabilirsin sanırım bunları belli etmezsen sorun çıkmaz ama aimbot biraz sorun çıkarır yani aimbotu hiçbir türlü önermiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Tüm hileler eninde sonunda banlatır dostum. Bu dedect olma süresine bağlıdır. Ben forumdaki sByte hilesini zamanında çok kullandım ve ban yememiştim. Aynı zamanda Türk yapımı hilelerin iki tanesini kullandım. İkisininde ismini vermeyeceğim ama atomçöpten uzak dur. Tek yapman gereken aimbot kapalı oynamak trigger botu insancıl kullanmak ve wallhack ile izlediğini belli etmemek zaten sen bunları düzgün yapıyorsan gerisi hilene kalıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
bence rankın global ise aimin zaten iyidir sadece wall hack açarsan adamı vurabileceğini düşünüyorum

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
globalsen sadece esp kullansan yeterli olacaktır ve bedava hile kullanmanı önermiyorum paralı hileler ban yedirmiyor (çoğu) ama biraz tuzlular :D

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
esp ve triggerbot kullan legit oynayacaksan ban yemezsin.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
knk free hileler sıkıntı external bi hile kullanırsan ve legit oynarsan ban yemezsin uzun bir süre

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
her hilenin bir sonu vardır her yolun sonu olduğu gibi bu yolunda sonu bandır dostum

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
wall hack açsan bence yeterli olur globalsin zaten bence hiç gerek yok ama yinede illa kullancam diyorsan wallhack kullan ESP yani

20
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
ESP ve Aimbot kapalı tut. Chams falan açabilirsin adamları daha iyi görebilmek adına. Max ESP açıp adamların el başı nereye gittiğine bak o kadar. Aimbot kesin banlatır zaten. Triggerbot da biraz riskli ama kullanmasını biraz abartmazsan ban yemezsin.

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Her Hile bir gün ban yedirecektir bunun bilincinde kullanın ek olarak bedava hileler ücretli hilelere göre daha hızlı ban yediriyor.

sqs

Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Globala kadar çıkmışsın hilesiz şekilde çıkmış isen eğer iyi oynuyorsun demektir.Bence hiç riske etme hesabını emeğini derim ama ediceksen eso yeterli olur belli etmediğim sürece

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...