Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sitede csgo ile ilgili çok hile var global rankda açıcam hileyi tamamen legit oynıyabiliyorum sitede sizce hangi hileyi kullanmalıyım.Hangi hile ban atmaz
Dediğin gibi gerçekten legit oynuyorsan ESP ve TriggerBot kullanabilirsin sanırım bunları belli etmezsen sorun çıkmaz ama aimbot biraz sorun çıkarır yani aimbotu hiçbir türlü önermiyorum
Tüm hileler eninde sonunda banlatır dostum. Bu dedect olma süresine bağlıdır. Ben forumdaki sByte hilesini zamanında çok kullandım ve ban yememiştim. Aynı zamanda Türk yapımı hilelerin iki tanesini kullandım. İkisininde ismini vermeyeceğim ama atomçöpten uzak dur. Tek yapman gereken aimbot kapalı oynamak trigger botu insancıl kullanmak ve wallhack ile izlediğini belli etmemek zaten sen bunları düzgün yapıyorsan gerisi hilene kalıyor.
ESP ve Aimbot kapalı tut. Chams falan açabilirsin adamları daha iyi görebilmek adına. Max ESP açıp adamların el başı nereye gittiğine bak o kadar. Aimbot kesin banlatır zaten. Triggerbot da biraz riskli ama kullanmasını biraz abartmazsan ban yemezsin.
Globala kadar çıkmışsın hilesiz şekilde çıkmış isen eğer iyi oynuyorsun demektir.Bence hiç riske etme hesabını emeğini derim ama ediceksen eso yeterli olur belli etmediğim sürece