CSGO glow hilesi yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
arkadaşlar glow hilesi kodladım 2 aydır kullanıyorum hemen keleş 2 oldum :D ama glow gidip geliyo çok hızlı bir şekilde thread sleep 15 yapsamda 1 yapsamda aynı şey oluyo ve birde şu sorun var adam double doorda ben longtan kesiyorum o kadar mesafede görünmeye başlıyo adamlar meselah ben ct adamlar t base de iken görünmüyo nedense belli bir yakınlık olduğu zaman görünüyo ve glow açınca fps düşüyor bu sorunları nasıl çözerim bilen varmı ?

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
öncelikle fps düşününü thread sleepini arttırarak çözebilirsin daha fazla gidip gidip gelicektir ama fps in artıcaktır. glow hilesinde ct den t yi göremezsin senlik bir sorun yok bütün hilelerdeki glowlar böyle çalışır. glow kodlarken dormant kullandığın için belli bi noktadan sonra görünür oyunun mekaniği gereği öyle.

Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI
nekadar fps düşürüyor

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
nekadar fps düşürüyor
15-20 düşüyorda :D şimdi benim hilesiz aldığım fps zaten 50 :D :D qweqw
hıleyı bızede atarmısın
Şuan için sadece glow bulunuyor geliştirdiğim zaman atmayı planlıyorum. sırf onun için yeni base yazdım ve yazıyorum ;)

öncelikle fps düşününü thread sleepini arttırarak çözebilirsin daha fazla gidip gidip gelicektir ama fps in artıcaktır. glow hilesinde ct den t yi göremezsin senlik bir sorun yok bütün hilelerdeki glowlar böyle çalışır. glow kodlarken dormant kullandığın için belli bi noktadan sonra görünür oyunun mekaniği gereği öyle.
diğer hile videolarında adamlar glow yapıyor ve en uzaktakiler görünüyor peki bunu nasıl yapabilirim ?

uzunluk metre ile aşk terk edilme sayısı ölçülür
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
bilgisayarın ne kadar iyi oldugna baglı görüntü kaliestisin en yüksek yapman lazım kodlama hata oldugunu düşünmüyorum çünkü normal bir glow hack kodlarken oyun içinde var zaten sadece onu her zaman gösteriyo

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
hileyi isteyenler biraz beklesin paylaşırım buradan

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
hatta şuankini atayım sizlere oyun açııken alta alın hileyi açın yeterli zaten tuşlu çalışıyor link için
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
şuan deneme olanını attım no flash var ama çalışmıyor sadece glow isteyenler indirsin

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
evet yok zaten kendim için yapıyordum paylaşmaya niyetimde yoktu istedikleri için attım

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
oyuna daha bugün mü ne geldi güncelleme o yüzden çalışmayabilir ama bence indirme güvenilir olup olmadığının kanıtı yok

source paylaşmıyorum onu araştırırsan zaten bulursun pek zor yanı yok

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
orda buton var sadece butona tıklayıp açma ve kapama tuşu ekle sonra oyunda alta almadan tuş ile aç

/×\ 飢餓的狼 /×\
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
bro glow hacki c# ile mi yapiyosun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...