CSGO Güncelleme Sonrası Olanlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar düne kadar sitedeki bir çok hileyi kullanabiliyordum ama şimdi kullandığım bütün hileler çalışmaz duruma geldi. Güncelleme sonrası hileler çalışmıyor PİNG arttırıyor.

Süper Üye
Ödüller
12
Sosyal
9 HİZMET YILI
Valla güncelleme bana yaradı :D Optimazsyon Sorunu vardı çözülmüş

Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
iki kodlama öğreniyolar if else den ibaret lamer bozuntuları lafım meclis dışı alınan üstüne alınabilir hazard olmasa kalcaklar öyle

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Şuan tek çalışan hile bana ait olan glowesp güncelleme geldikten 20 dakika içerisinde güncellendi.

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Oyunun bazı temel elementleri değiştiğinden sizin kullanıyorum dediğiniz çoğu internal hile gg oldu da o yüzden. @Jacquelyn in hilesi external ve bundan dolayı hemen güncelleyebildi ve sıkıntı olmadı. Internallerin de güncellenmesini bekliceksiniz biraz daha uzun sürer şahsen ben bi arkadaşınkine yardım ettim ve biraz sürdü. Eğer krekli hile kullanıyosanız ne yazık ki toparlayamicak. İyi Günler...

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Oyunun bazı temel elementleri değiştiğinden sizin kullanıyorum dediğiniz çoğu internal hile gg oldu da o yüzden. @Jacquelyn in hilesi external ve bundan dolayı hemen güncelleyebildi ve sıkıntı olmadı. Internallerin de güncellenmesini bekliceksiniz biraz daha uzun sürer şahsen ben bi arkadaşınkine yardım ettim ve biraz sürdü. Eğer krekli hile kullanıyosanız ne yazık ki toparlayamicak. İyi Günler...
Elinde çalışan güncel hile varsa özelden atar mısın ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...