Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
rapor yeme illa hile olmana gerek yok hile olmasa bile fazla rapor yersen güven faktörü düşüyo
attığın raporu random atma adam gerçekten hileyse rapor et
oyuna sadece 1 bilgisayardan gir farklı iplerden girme
hesabına steam guard kur
ve biraz alışveriş yap steam hesabının seviyesini yükselt ki bot senin hile yapmadığını veya smurf olmadığını algılasın
Ya ben sadece skinchanger ve chams kullanıyorum patates pc de oynadığım için ama ow dan sürekli ban yiyorum. Bıktım artık bir tane seçkin hesap yapabilsem ona dokunmayacağım arkadaşlarla girmek için kenarda bırakıcam ama 10 saati doldurmadan ban yiyip oturuyorum bıktım artık. Ne aim ne wh kullanıyorum karşıma sürekli mevlana geliyor zaten ama bana report atıyorlar bir çözümü var mı.
Hilenin durumuna bağlı eğer fixlenmişse direk ban atar eğer fixlenmemişse legit oynarsın yemezsin fixlenmediğinden senin oynayışna göre ban atarlar yada atmazlar
çok fazla sebebi var steam kütüphanende sadece cs go olması smurf anlamına gelir diğer oyunlarda saatinin olmaması hesabına başka ıplerden giriş yapılması takım arkadaşlarına zarar vermen öldürmen ya da küfür toxic lik yapman rapor yemen hile kullanman bunların hepsi güven faktörünü düşürür eğer artmıyorsa bir sorun vardır valveye mail atmalısın