CsGo Hack [01.01.2019]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Bu Hilelerin hiçbirini sen Cracklemedin adam gibi söylesene Lexa Crackledi ben paylaşıyorum burada diye eninde sonunda çıkmayacakmı senin ne yaptığın .D Bak paylaşıyorum Lexa crackledi desen adamsın bilmeyenler için iyi oldu derim ama Neden gidip milleti kandırmaya çalışıyorsun bilgisayarında herhangi bir Spy Programı Veya Procces programı göremiyorum Veya cracklerken video attığınıda bari insan isimlerini değiştirir Lexa nın verdiği dll ile aynı İsmi kullanıyorsun :) SADECE KOMİKSİN :)

1881-193∞
Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
@FanlarımVar Önemli olan bizi kandırması veya doğru söylemesi değil burada. Bize istediğimiz,gereken şeyi sunuyor mu ? / Evet sunuyor. Lütfen boş yapma.

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
@FanlarımVar Önemli olan bizi kandırması veya doğru söylemesi değil burada. Bize istediğimiz,gereken şeyi sunuyor mu ? / Evet sunuyor. Lütfen boş yapma.
Hayır bence önemli olan emek hırsızlığının yapılmaması. Lexa kim bilmiyorum bilsem arkadaş doğru söylüyor mu diye kontrol ederdin.

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
evet çalıntı bir şeyi kendinin gibi göstermesen cidden sevinirdim ama baktım cidden çalmışsın :D

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
tm çalmışssam bir video veya kanıt varsa atabilirmisin
yok ya birileri diyodu ya çalıntı bende onları taklit ettim :D
Post automatically merged:

bu arad ben öylesine yazdım ama gerçekten çalıntı bu da kanıtım

Üye
7 HİZMET YILI
Sağol bro biraz belli ettim ama owerwatch yemem inş :mum:
Post automatically merged:

He birde aimware ***** yapabilirmisin veya bulursan paylaşabilirmisin ?

Üye
8 HİZMET YILI
atom yüzünden vac yiyenler olmuş doğru mu ? ve neden csrk ile aynı arayüze sahipler

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Hayır bence önemli olan emek hırsızlığının yapılmaması. Lexa kim bilmiyorum bilsem arkadaş doğru söylüyor mu diye kontrol ederdin.
Bakın Ban yememek için Lexa'nın Paster Olduğu siteyi atmadım fakat atayım Lütfen Yanlış birşey yapıyorsam uyarın veya Yorumu silin [
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Adlı Sitede Releases Bölümünde lexanın crackledikleri gözüküyor (Quarex,EzGlobal,AtomPremium vb.) Lexanın Linki
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
(BU ARADA LEXA TÜRK)

***** TARİHİNE GÖRE İLK CRACKLEYEN KİŞİ LEXA (YOUTUBE PLATFORMUNDA)

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
atompremium güncellendi açılmamaya başladı tekrar başka bi yerden buldum çalıştırdım ama atompremium sitesinde güncellendi yeni arayüz felan filan lütfen crackini tekrar yapında yeni atomun sürümünü kullanak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...