- Yasaklandı
-
Üye
@SweetHacker la konuş yardım edebilirZaten Elimde 2 tane vacli hesap varOnları Denerim.
Teşşekkürler
Bişey değilTeşekkürlerSorucam
reis gerekli açıklamayı yaptı konuyu kapatınDostum bu konuda hevesli olmanı anlıyorum. Fakat ilk olarak sakin ol heyecan yapma. WallHack için c# yetecektir ama daha büyük hileler için c++ öğrenmek durumundasın. CS:GO için hiç bir yerden kopyala yapıştır yapma. Yapınca direk vac a düşersin. Kendi kodunu yazmak durumundasın. Baştan bir memorycontrolü yazman gerekli. Veya VAMemory var 2012 den beri fix yemedi onu da deneyebilirsin. Bu yolda yolun açık olsun başarılar dilerim. Sana direk yardım edemem kusura bakma sadece bunları diyebilirim. Benim de derdim başımdan aşkın zaten
Madem konu açılmış bende sorayım. Herkes doğuştan öğrenmez kodlamayı mesela sen nasıl öğrendin. CS:GO da basit bir wallhack yapıcaz diyelim bunu nereden öğrenebiliriz yardımcı olabilecek bir yer varmı yada bir videoDostum bu konuda hevesli olmanı anlıyorum. Fakat ilk olarak sakin ol heyecan yapma. WallHack için c# yetecektir ama daha büyük hileler için c++ öğrenmek durumundasın. CS:GO için hiç bir yerden kopyala yapıştır yapma. Yapınca direk vac a düşersin. Kendi kodunu yazmak durumundasın. Baştan bir memorycontrolü yazman gerekli. Veya VAMemory var 2012 den beri fix yemedi onu da deneyebilirsin. Bu yolda yolun açık olsun başarılar dilerim. Sana direk yardım edemem kusura bakma sadece bunları diyebilirim. Benim de derdim başımdan aşkın zaten
İlk olarak bolca yazı okuyun. Yabancı kaynaklar daha iyi ben almanca ve türkçe kaynakları araştırmıştım. Videoalr tabiki var ama direk csgo hack değil. Öğrenğin oyun içi menü için d3d hook ile alakalı, hile için memorycontrol ile alaklı videoalra bakın. Direk csgo hack yapımı yazarsanız düzgün bir şey bulamazsınız.Madem konu açılmış bende sorayım. Herkes doğuştan öğrenmez kodlamayı mesela sen nasıl öğrendin. CS:GO da basit bir wallhack yapıcaz diyelim bunu nereden öğrenebiliriz yardımcı olabilecek bir yer varmı yada bir video
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?