Ücretsiz hileler çok saçma geliyor fazla bi özellikleri yok gibi düşünüyorum.Direkt olarak almanı önermem. Ücretli ve ücretsiz olanlar arasında pek bir fark yok zaten. Ücretli olanlar "vac ban korumalı" olarak satılıyor sadece. Tabii ki işe yaramıyor, boş yere para verme.
Öyle mi dersin?Ücretsiz hileler çok saçma geliyor fazla bi özellikleri yok gibi düşünüyorum.
Türkçe kaynaklardan arama. Yabancı kaynaklardan illa ki kaliteli bir şeyler bulabilirsin. Zaten önemli olan belli etmemen olacaktır. Belli ettiğin an ban yeme ihtimalin daha da artacaktır. Fazla özelliği boş ver, ücretli alsan bile belli etmemen gerekecek.Ücretsiz hileler çok saçma geliyor fazla bi özellikleri yok gibi düşünüyorum.
Bu siteye laf attıgımı falan düşünüyorsan saçmalıyorsun bunu yazmakla ne anlam ima ettiğini düşünüyorum.Öyle mi dersin?
Dediğin doğru boşa para harcamayı bende düşünmüyordum sadece fikir almak istedimTürkçe kaynaklardan arama. Yabancı kaynaklardan illa ki kaliteli bir şeyler bulabilirsin. Zaten önemli olan belli etmemen olacaktır. Belli ettiğin an ban yeme ihtimalin daha da artacaktır. Fazla özelliği boş ver, ücretli alsan bile belli etmemen gerekecek.
Tabi onun içinde Invite kodu lazım.fatality.win öneririm (legiti iyi oldugu kadar hvh'moduda cok güzel)
hvh serverlerinde arkadaş yaparsan invite koduda alırsın xdTabi onun içinde Invite kodu lazım.
Kesinlikle öyle düşünmedim sen yazınca aklıma geldi de onu demek istemedim. Ücretsiz hileler de de paralı hileler kadar özellik bulunabilir bu senin karşılaşmadığın anlamına geliyor kendin bi src indirip derleyebilirsin biraz anlıyosa nveya kendi hileni yazabilirsin ben öyle yapıyorum kafam %100 rahat.Bu siteye laf attıgımı falan düşünüyorsan saçmalıyorsun bunu yazmakla ne anlam ima ettiğini düşünüyorum.
Post automatically merged:
Dediğin doğru boşa para harcamayı bende düşünmüyordum sadece fikir almak istedim