Fix yiyen bir hileyi injecte etmeye çalışırsan büyük ihtimalle ban yersin vacBan yermiyiz ?
Fix yiyen bir hileyi injecte etmeye çalışırsan büyük ihtimalle ban yersin vacBan yermiyiz ?
Olabilir Bilmiyorum Olursa Ayarları En Baştan Yapıcağızgncel hılede yenılık olcamı acaba
1 kere girdim ban yermiyimFix yiyen bir hileyi injecte etmeye çalışırsan büyük ihtimalle ban yersin vac
korkma bısı olmazOlabilir Bilmiyorum Olursa Ayarları En Baştan Yapıcağız
Post automatically merged:
1 kere girdim ban yermiyim
yes upradeYeah it's patched, wait for the update.
onaylı uye nasıl oluyoruzGüncellemeyi bekleyin
1 2 gün çok olur1 2 saate yaparlar yada 1 2 gune![]()
50 yorum yapman lazımben nasıl onaylı uye olurum
50 yorum musade etmıyorkı her yorumda 2 dkka bekle dıyorhilenin güncellemesi lazım dostum
50 yorum yapman lazım
okeyyyarkadaşlar saf sunucu hatası alanlar hileniz fixlenmedi korkmayın son güncelleme yüzünden bu hatayı alıyorsunuzbu videoyu izleyin
onları sildikten sonra hile çalışcakmıarkadaşlar saf sunucu hatası alanlar hileniz fixlenmedi korkmayın son güncelleme yüzünden bu hatayı alıyorsunuzbu videoyu izleyin
arkadaşlar saf sunucu hatası alanlar hileniz fixlenmedi korkmayın son güncelleme yüzünden bu hatayı alıyorsunuzbu videoyu izleyin
as50 yorum musade etmıyorkı her yorumda 2 dkka bekle dıyor
napacaz
bılmedım
sa
eminmisin ?Hocam bu normal oyuncuların hata almasından kaynaklı bir çözüm, Bizim kullanmış olduğumuz hile hitbox, glow vs. gibi özellikler standart kullanımla uyuşmadığı için sunucu direk bizim bağlantımızı kesiyor.
Çok fazla denemek ban yemenize sebep oluşturabilir. (AÇILAN SAYFADA DA BELİRTİLDİĞİ GİBİ) oyun dosyaları değişik ya da hard disk hasarlı olarak hata vermekte.