- Konuyu başlatan
-
Neyi Başaramadım
Onaylı Üye
aynenbi admin falan açıklama yapsa bizde ona göre hareket ederiz
çünkü adam 1.23 lük dosyayı sildiriyorbi admin falan açıklama yapsa bizde ona göre hareket ederiz
demıas
Post automatically merged:
eminmisin ?
çalışır şimdi bende deniyorum hangi hileyi kullanıyorsunonları sildikten sonra hile çalışcakmı
eminmisin ?
sbyte csgo dene oluyorsa bizde yapalımçalışır şimdi bende deniyorum hangi hileyi kullanıyorsun
girmiyorum zaten onaylı üye gif koyabiliyormu ? ve nasıl koyuluyorfix hileyle oynama yersin banı sabret 1 kaç gün
sbyte csgoçalışır şimdi bende deniyorum hangi hileyi kullanıyorsun
ezglobal kullanıyordum evet bendede verdi güncelleme gelmesi lazım ozamanHocam bu normal oyuncuların hata almasından kaynaklı bir çözüm, Bizim kullanmış olduğumuz hile hitbox, glow vs. gibi özellikler standart kullanımla uyuşmadığı için sunucu direk bizim bağlantımızı kesiyor.
Çok fazla denemek ban yemenize sebep oluşturabilir. (AÇILAN SAYFADA DA BELİRTİLDİĞİ GİBİ) oyun dosyaları değişik ya da hard disk hasarlı olarak hata vermekte.
ezglobal destek sorsana kankaezglobal kullanıyordum evet bendede verdi güncelleme gelmesi lazım ozaman
şuanki profil resmini mi diyorsun yoksa başka bişey migirmiyorum zaten onaylı üye gif koyabiliyormu ? ve nasıl koyuluyor
mesela yazı yazdım altında gif çıkıyor onu diyorum bide o profil fotoğrafınışuanki profil resmini mi diyorsun yoksa başka bişey mi
nasıl onaylı üye oldun kanka20 saat bekleme yedim oyundan attı diye
50 tane spamsız mesajın olması gerekiyor böyle forumların altına yorum atarak alabilirsin saçma sapan yorumlar yapnma banlanırsınnasıl onaylı üye oldun kanka
ne zaman geldiFixlenmiş yeni güncelleme geldi ya
Csye geldi dünne zaman geldi
ha evet onu biliyorum bende hileye güncelleme geldi sandımCsye geldi dün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?