11 Tem 2019 #1 aziko123 A Uzman Üye Katılım 6 Mar 2019 Mesajlar 257 Tepki puanı 45 Yaş 29 7 HİZMET YILI evet dostlar elinizde csgo hesabı olan varmı lvl önemli değil ben ne zaman yeni hesap açsam 2-3 raporla overwatcha düşüyorum eski hesaplarda hile açtığım için
evet dostlar elinizde csgo hesabı olan varmı lvl önemli değil ben ne zaman yeni hesap açsam 2-3 raporla overwatcha düşüyorum eski hesaplarda hile açtığım için
11 Tem 2019 #2 ImJazabela I Seçkin Üye Katılım 12 May 2018 Mesajlar 330 Tepki puanı 63 Ödüller 6 8 HİZMET YILI hile ile oynuyorsan ve üstüne legit oynamıyorsan prime a ihtiyacın yokki zaten. yeni steam hesabı açıp gir takıl.
hile ile oynuyorsan ve üstüne legit oynamıyorsan prime a ihtiyacın yokki zaten. yeni steam hesabı açıp gir takıl.
11 Tem 2019 Konuyu başlatan #3 aziko123 A Uzman Üye Katılım 6 Mar 2019 Mesajlar 257 Tepki puanı 45 Yaş 29 7 HİZMET YILI ImJazabela' Alıntı: hile ile oynuyorsan ve üstüne legit oynamıyorsan prime a ihtiyacın yokki zaten. yeni steam hesabı açıp gir takıl. Genişletmek için tıklayın ... legit oynuyorum ve hileyi yavaş yavaş bırakmayı düşünüyorum yoksa bağımlılık yapıyor bu arada prime neden olmasın ashjdgasd XD
ImJazabela' Alıntı: hile ile oynuyorsan ve üstüne legit oynamıyorsan prime a ihtiyacın yokki zaten. yeni steam hesabı açıp gir takıl. Genişletmek için tıklayın ... legit oynuyorum ve hileyi yavaş yavaş bırakmayı düşünüyorum yoksa bağımlılık yapıyor bu arada prime neden olmasın ashjdgasd XD
11 Tem 2019 #4 ImJazabela I Seçkin Üye Katılım 12 May 2018 Mesajlar 330 Tepki puanı 63 Ödüller 6 8 HİZMET YILI aziko123' Alıntı: legit oynuyorum ve hileyi yavaş yavaş bırakmayı düşünüyorum yoksa bağımlılık yapıyor bu arada prime neden olmasın ashjdgasd XD Genişletmek için tıklayın ... legit oynuyorsun reportlanıyorsun ve üstüne overwatch dan da ban yiyorsun ilginç. +300 saat supreme kasıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım
aziko123' Alıntı: legit oynuyorum ve hileyi yavaş yavaş bırakmayı düşünüyorum yoksa bağımlılık yapıyor bu arada prime neden olmasın ashjdgasd XD Genişletmek için tıklayın ... legit oynuyorsun reportlanıyorsun ve üstüne overwatch dan da ban yiyorsun ilginç. +300 saat supreme kasıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım
11 Tem 2019 Konuyu başlatan #5 aziko123 A Uzman Üye Katılım 6 Mar 2019 Mesajlar 257 Tepki puanı 45 Yaş 29 7 HİZMET YILI ImJazabela' Alıntı: legit oynuyorsun reportlanıyorsun ve üstüne overwatch dan da ban yiyorsun ilginç. +300 saat supreme kasıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım Genişletmek için tıklayın ... sbyte vac yediriyor :/
ImJazabela' Alıntı: legit oynuyorsun reportlanıyorsun ve üstüne overwatch dan da ban yiyorsun ilginç. +300 saat supreme kasıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım Genişletmek için tıklayın ... sbyte vac yediriyor :/