15 Nis 2020 #1 arlartha A Onaylı Üye Katılım 13 Nis 2020 Mesajlar 85 Tepki puanı 7 Yaş 37 6 HİZMET YILI Merhabalar hileyi açabilmem için onaylı üye olmam gerektiğini söylemişlerdi fakat onaylı üye olmama rağmen halen Thread stopping hatası alıyorum. Anlamadım garip bir şey. Yardımlarınızı bekliyorum. Moderatörün son düzenlenenleri: 13 Nis 2022
Merhabalar hileyi açabilmem için onaylı üye olmam gerektiğini söylemişlerdi fakat onaylı üye olmama rağmen halen Thread stopping hatası alıyorum. Anlamadım garip bir şey. Yardımlarınızı bekliyorum.
Çözüm G G gumbalstar45 15 Nis 2020 önce oyunu aç dahasonra hilei başlar oyunun pencereli tam ekran modunda olsun çalıştırı aç temp %temp% prefetch temizle.
önce oyunu aç dahasonra hilei başlar oyunun pencereli tam ekran modunda olsun çalıştırı aç temp %temp% prefetch temizle.
15 Nis 2020 #2 gumbalstar45 G Seçkin Üye Katılım 3 Nis 2020 Mesajlar 311 Çözümler 7 Tepki puanı 21 Ödüller 2 Yaş 30 6 HİZMET YILI önce oyunu aç dahasonra hilei başlar oyunun pencereli tam ekran modunda olsun çalıştırı aç temp %temp% prefetch temizle. Moderatörün son düzenlenenleri: 13 Nis 2022 Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
önce oyunu aç dahasonra hilei başlar oyunun pencereli tam ekran modunda olsun çalıştırı aç temp %temp% prefetch temizle.
15 Nis 2020 Konuyu başlatan #3 arlartha A Onaylı Üye Katılım 13 Nis 2020 Mesajlar 85 Tepki puanı 7 Yaş 37 6 HİZMET YILI gumbalstar45' Alıntı: anlamı iplik durdurmadır demek oyun hileyi görmüş sanırım ban yedinmi Genişletmek için tıklayın ... Hayır yemedim. Oyla 0 Olumsuz oyla
gumbalstar45' Alıntı: anlamı iplik durdurmadır demek oyun hileyi görmüş sanırım ban yedinmi Genişletmek için tıklayın ... Hayır yemedim.