Çözüldü Thread stopping hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
baya araştırdım herkes defender dan dolayı veya antivürüten dolayı diyor ama hepsini kapattım ona rağmen olmadı thread stopping diyor ve başka bir şey olmuyor aksiyon yok öyle kalıyor vanguard falan her şey kapalı inject etmeye çalışınca diyor hilede aktif etme tuşuna bassamda açılmıyor hiç bir şekilde reaksiyon yok bu olduktan sonra bir daha deneyince local update hatası alıyorum local uptade cheating onunda her şeyini yaptım olmadı
1676080201884.png

Son düzenleme:
Çözüm
Tahminimizce bu hatanın nedeni eskiden kullandığınız programlardan kaynaklanıyordu format attığınızda sorun ortadan kalkmış olması gerekiyordu lakin hile kapandığı için çözüm olurmuydu emin değiliz.
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
baya araştırdım herkes defender dan dolayı veya antivürüten dolayı diyor ama hepsini kapattım ona rağmen olmadı thread stopping diyor ve başka bir şey olmuyor aksiyon yok öyle kalıyor vanguard falan her şey kapalı inject etmeye çalışınca diyor hilede aktif etme tuşuna bassamda açılmıyor hiç bir şekilde reaksiyon yok bu olduktan sonra bir daha deneyince local update hatası alıyorum local uptade cheating onunda her şeyini yaptım olmadı
Ekli dosyayı görüntüle 85643
Hocam peki başka tarayıcıda denediniz mi mh uiyi silip temiz kurulumla deneyin bu bir çözüm yolu olabilir diye düşünüyorum

Üye
3 HİZMET YILI
Ekli dosyayı görüntüle 85643
turn off anti virus

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Pubgm hilesi için deniyorsan altta açık pubgm göremiyorum :D

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
Tahminimizce bu hatanın nedeni eskiden kullandığınız programlardan kaynaklanıyordu format attığınızda sorun ortadan kalkmış olması gerekiyordu lakin hile kapandığı için çözüm olurmuydu emin değiliz.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...