Csgo Hile Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Daha yeni aynı konuyu açmıştım fakat yanlışlıkla Call Of Duty oyununun konusunda açmışım :)
Neyse sorunuma gelirsek sByte Ve XE Vip Hilelerindeki linkler bozuk onu düzeltirler.Asıl sorunuma gelirsek GO Esp Ve Pulpa hilelerini yüklediğimde loader da aşşağıdaki hatayı alıyorum ve yükle der demez Csgo kapanıyor.Forumda hata alan birçok kişiye yardım ettim ve Hata Çözümleri kısmına da baktım böyle bir hata yoktu.Acaba hile mi fixlendi yoksa bende mi sorun var.Yardımcı olursanız çok sevinirim.(Lütfen bilgi sahibi olanlar yazarsa sevinirim.Defender ı kapat gibi boş yorumlar yazanı da reportlayacağım.)
1.png

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Aga Discorddan Eklermisin E F K A R#6006 Yardım Ederim :) Efkar Bİrleşik Deil Ayrık

Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
9 HİZMET YILI
Windows defender da bulunan bulut tabanlı ve gerçek zamanlı korumayı kapatın daha sonra uygulama ve tarayıcı denetimi bölümünde bulunan smart screen ile edge screen i kapatın , windows güvenlik duvarı ayarlarına girerek devre dışı bırakın.

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
win 10 sa gerçek zamanlı korumyo kapadınmı bence onu kapa

Windows defender da bulunan bulut tabanlı ve gerçek zamanlı korumayı kapatın daha sonra uygulama ve tarayıcı denetimi bölümünde bulunan smart screen ile edge screen i kapatın , windows güvenlik duvarı ayarlarına girerek devre dışı bırakın.
CS GO DA HİLE COK BASİT CALISIYO DEFENDER KAPATIN SONRA HİLEYİ ACN
Arkadaşlar dalga mı geçiyorsunuz ? Bilmiyorsanız yorum yapmayın bari yazdığımı okuyun direk msj için atmayın diyorumki DEFENDER KAPALI anladınız mı ?
Post automatically merged:

Kendi Konumu raporlamak zorunda kaldım yazanların hepsi yorum için spam yapmış.Defender ile ilgili bir şey yazmayın dedim hepsi onu yazmış ayrıca çok alakasız yorum var bende çalışmıyor,pubg hilesi nerden bulabilirim gibi saçma sapan yorumlar var raporladım artık ilgilenirlerse güzel olur bir kerede adam gibi yardım eden olursa çok sevinirim.Modlar konuyu da kitlerseniz güzel olur yardım eden yok bari spam olmasın.İyi Forumlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...