CSGO Hile İnjecter Tavsiye!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
elimde csgo hile dll ler var ama nasıl yapacapımı anlamadım yardım ederseniiz sevinirim

1337
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
VMProject, injector'un CS:GO üzerinde hiç bir şekilde gözükmemesi için yapılan bir uygulamadır, google üzerinde aratıp indirebilirsin, virüsü yok, kullanışlı güzel, en azından Vac riskini %85 Azaltıyor.

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
VMProject, injector'un CS:GO üzerinde hiç bir şekilde gözükmemesi için yapılan bir uygulamadır, google üzerinde aratıp indirebilirsin, virüsü yok, kullanışlı güzel, en azından Vac riskini %85 Azaltıyor.
Artık bir konu hakkında bilginiz olmadan yorum yaparak milletin beyni ile oynamayın ? VMProtec'in injectör ile ne alakası var bana bu durumu açıklayabilir misin?

İnjectörün detect olmaması tamamen yazılımsal bir sorundur.Ne kadar iyi ve sağlam yazıldıysa detect olma ihtimali o kadar düşüktür.

Bahsettiğin program ise arkadaşımızın söylediği mantıkta çalışan bir program değildir.Tekrardan rica ediyorum bir konu hakkında bilginiz olmadan yorum yapmayınız.

Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Kardeşim injector kodlayabilirsin LoadLibrary methodunu araştır çok basit bir yöntemdir 6-7 satır koddan oluşur injectör kısmı gidip de ordan burdan indirme kendin kodla kullan

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
look on youtube,
have many and tutorials

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...