CSGO hile kullanıp bıraktığım hesabın ban yeme ihtimali var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar cs'de hile kullanıp ban yiyenler bir kaç merak ettiğim nokta var. Hileyi devamlı olarak kullanırken mi ban yediniz yoksa aranızda kullanıp haftalar sonra ban yiyen var mı ? Hileyi kullandım artık kullanmama kararı aldım diyelim. Sildim her şeyi, haftalar sonra durup dururken ban yeme ihtimalı var mıdır ?

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
knm ban risk var tabi ben csgo 150 saat yaptim iyi gidiyorsum cok legit oynadim ginede ban sistem anliyomu bilmiyom ama sonunda ban var bende hileyi biraktim o yuzden ban yemekten biktim

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
eğer hileyi bir kere bile aktif ettiysen her an vac yiyebilirsin ne kadar vac korumalı olsa da ama bir hafta boyunca overwatch yemediysen daha overwatch yemezsin

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
eğer hileyi bir kere bile aktif ettiysen her an vac yiyebilirsin ne kadar vac korumalı olsa da ama bir hafta boyunca overwatch yemediysen daha overwatch yemezsin
Dayı kullandığım hile yıllardır kimseye vac yedirtmiyor paralı ondan yana sıkıntı yokta 3 aydır ban yemedim son zamanlarda biraz fazla cheater yazmaya başladırlar :d

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
devamlı kullanırken ban yedim ne kadar legit oynasam bile

Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
VAC dalgasında hesabınız banlanabilir. Şimdi burda banlanmazsınız demek hiç doğru olmaz. Undetected bir hile kullandıysanız VAC dalgasında kurban gitmezsiniz, ancak detected bir hile kullandıysanız her an uzaklaştırılırsınız :) bu kullandığınız hilenin kalitesine bağlı. Yine de her hilenin banlatma ihtimali var. Kilit*

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...