Satıyorum PUBG MOBİLE LİTE BAN İHTİMALI ULTRA DÜŞÜK HİLE

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Özellikleri:
  • 360° VİP Aimbot
  • + Vuruş Efekti
  • Tüm Silahlarda Sekmeme
  • Full Magic Bullet
  • Full High Damage
  • Full Bullet Track
  • Hızlı Sürünme – Eğilme
  • Araç Hızlandırma
  • Çim / Sis Yok
Açıklama:Speed hack gibi hile yaptığınızı apaçık belli eden şeyler yoktur aimbot full headshot atmıyor arada vücüda da vuruyor ve mermilerin bazıları boşa gidiyor bu şekilde rakibi çok şüpheli bir şekilde öldürmüyorsunuz ve bu şekilde rakip sizden şüphelenmiyor ve rapor etmiyor rapor etse bile 1 yada 2 gün ban yersiniz 10 Yıl yeme ihtimaliniz yoktır

Eğildiğinizde karakteriniz biraz hızlanır veya yere tamamen yattığınızda yada dikiz açtığınız zaman karakteriniz normale göre hızlanır hileyi satın aldığınız zaman kullandıkça kendinizde görebilirsiniz

Hile Kurulumu:Size dm yoluyla attığımız dosyayı size özel verilen şifre ile zarchiver uygulaması ile klasöre ayıklayıp ayıkladığınız dosyayı data bölümündeki pubg mobile lite in klasörüne yapıştırıyorsunuz ve bu kadar hileniz aktif edilmiştir

Ödeme Yöntemleri: Papara

Fiyat:60 Lira

Hilenin Videosu:

Gördüğünüz gibi hızlı silah değiştirme de var ve aimbot videodaki gibi bayağı bir sağlam herhangi bir yere scop açmanız yeterli direkt adama nişan alıyor zaten

Kurulum:
Herhangi bir menü yoktur aşağıdaki videodaki işlemleri yaptığınız zaman tüm özellikler aktif olacaktır

Zarchiver uygulamasını indirin

Size attığımız dosyanın üzerine basıp klasöre ayıkla seçeneğine basın

Size özel verilen şifre ile dosyayı ayıklayın

Ayıkladığınız dosya klasörünün içine girip files klasörünün üzerine basılı tutup kopyalayın

Daha sonra geri giderek cihaz hafızasının olduğu dahili depola bölümüne gidin

Android klasörüne girip oradan da daha klasörüne girin (obb klasörü değil data klasörü)

Oradan com.tencent.iglite klasörünün içine girin

Sağ altta bulunan panoya benzer yeşil ikona basın ve işlemin tamamlanmasını bekleyin

Oyunu açın ve hilenizin tadını çıkarın

Son düzenleme:
Üye
Kurulumda Şuna Dikkat edin
eğer google playden indirirseniz direk ban atıyor eğer telegramdan apk 32 bit artı 15.155 obb kurarsanız ban riski olmaz
ben kullanıyorum sıkıntısız mis gibi