Süper Üye
beyler bildiğiniz gibi csgo yeni hile geldi onu nasıl çalıştıracagım hakında hiç bir fikrim yok yardım edersenız sevinirim anlatımda koymamıslar
bu panorama açıkken geçerlimi ve ayrıca hilenin tuşu insert veya delete değil mi ben dediğini denedim ama hiçbir şey olmadı lütfen en kısa sürede yanıt varilk oyunu aç envanter bölümü gelsin sonra hileyi loadla tamamdır.
panaroma için geçerli değil diye biliyorum hile.bu panorama açıkken geçerlimi ve ayrıca hilenin tuşu insert veya delete değil mi ben dediğini denedim ama hiçbir şey olmadı lütfen en kısa sürede yanıt var
ama core reborn hilesinde panorama versiyonu varpanaroma için geçerli değil diye biliyorum hile.
Tamam o hile çalışıyor zaten ben mh nin hilesinden bahsediyorumama core reborn hilesinde panorama versiyonu var
Yalnış bilgi verme adamlar mh hilesinden bahsediyo sen hile yonetici olarak ac diyosunilk oyunu aç sonra ise hile yönetici olarak aç
adam yeni gelmiş aramıza yeni katılmış ola bilir ?@LeventGokTurk loader yani kardeş onuda anlarlar herhalde
pardon reis dogru diyorsun k.badam yeni gelmiş aramıza yeni katılmış ola bilir ?
sorun yokpardon reis dogru diyorsun k.b