csgo hile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
8 HİZMET YILI
csgo en iyi paralı hile önerisi varmı ? özelden yazarmısınız bütce fark etmez ömür boyu alıcam

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
paralı hile almanı önermiyorum çünkü zaten her ile overwatch ban yedirir belli edersen ben burdaki hileyi kullanıyorum 2 aydır belli etmeden oynuyorum ve hiç vac yemedşim eğer sen de belli etmezsen vac yemessin paranı boşa harcama bence belli edersen her hile overwatch ban atıyo zaten kurtuluş yok

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
şuan sitedeki hileleri kullansan sbyte hack sürekli güncelleniyor diye biliyorum onun için hacke para vermeni önermem zaten site adresi vermekte yasak sana yazan özelden yazsın !

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
hertles, haklısın ben'de aynı fikirdeyim, hem boşuna paran gitmiş olur Çünkü; bir süre sonra oyundan sıkılacaksın ve para ile aldığın hilede bir kenarda kalacak,ben sByte hilesini 4 aydır kullanıyorum ve rankım kartal oldu hiç belli etmeden oynadığım için,Sadece radar ve esp açarsan hiç bir şey olmaz merak etme. :)

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
use the sbyte cheat...and using hack with money is stupidity

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kanka para ile alma bence bu sitede var ztn oyna ztn ban yeme olasılıgın var onu goze almışsan para vermene gerek yok burdaki hileden devam et yani benim tercihim o yönde

Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
kardeşim 1 yıldır sbyte csgo vip kullanıyorum bu forumdaki hala vac yemedim :D

stay high
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
yanlış sitedesin brom burada hile satışı yok

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
hertles, haklısın ben'de aynı fikirdeyim, hem boşuna paran gitmiş olur Çünkü; bir süre sonra oyundan sıkılacaksın ve para ile aldığın hilede bir kenarda kalacak,ben sByte hilesini 4 aydır kullanıyorum ve rankım kartal oldu hiç belli etmeden oynadığım için,Sadece radar ve esp açarsan hiç bir şey olmaz merak etme. :)
Dostum haklısınız bir ücretsiz hileye göre bayağı bir kullanışlı ancak public olduğu için yanlış bir hamlende direkt ban yiyorsun güncelleme sonrası falan girmeye çalıştığında ki hileyi kullanan arkadaşın hesabında birsürü oyun veya skin olabilir paralı hilede kişiye özel kaynak kodlu yazıyorlar genelde bu yüzden vac yedirmiyor ancak bu sitedeki 1-3-5 ay farketmez sonunda illa vac ban yiyiceksin diğerinde trigger aç spin açmadık sürece yemezsin bhop falan da belli oluyor trigger aç radar aç ömür boyu kullan msyi ayarladın mı :)
Post automatically merged:

ve ben de öneri istiyorum sitedeki hile çoğu kullanıcının memnuniyetle kullanacağı çok güzel bir hile acc seçkin olduğundan bana da özelden önerebilirsiniz.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Para ile almaya gerek yok bence.Ow'da her türlü ban yersin zaten.

Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Burdaki hileyi kullan ama cok bellı etme

Bir Gün Ölmek İçin Her Gün Yaşıyoruz
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
burdaki hileleri kulannınca ban yemezsin zaten hileleri cok abartmassan csgo legit kullan esp oldugum yetiyo zaten

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
kardeşim hileyi paralıda alsan burdan da kullansan ban yeyip yememen tamamen seniinle alakalı ben burdaki hilelerden asla vac ban yemedim ha yiyen de vardır bilmem senin alacağın paralı hilede vac ban atabilir hiç belli olmaz.Ama burdaki hileleri kullanırken overwatch düşmezsen ben vac ben yiyceğini düşünmüyorum tabi abartmamakta lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...