csgo hileleri ban durumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Legit oynarsan bi problem yok bro ama ben belli edicem diyosan büyük ihtimalle hemende olmasa ban yersin

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
aşırı belli etmezsen bu aralar hileleri banlamıyorlar diye biliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
tamamen sana baglı birazda sans hile olmadan cok rep yiyip overwatch dan ban yedim yani hersey sende bitiyor

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Bir süre sonra istemeyerekte olsa hile kendini belli ediyor ban yersin csgo yu aldıysan hile açmanı önermem çünkü para vermene bağlı pağalı sandıklar çıkıyor.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
kanka ben kullandım daha önce sadece wall açman bile yeterli onun dışında aime felan gerek yok zaten ban yemiyorsun kolay kolay belli etme yeterli

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Sanırım belli olmuyor ne zaman ban dalgası olursa o zaman yiyorsun

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
yakın zamanda overwatch vac yedim ban dalgası gelmiş olabilir

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
full rage oynayarak 1 ayda overwatch yüzünden ban yedim legit oynarsan çoook uzun bi süre ban yiyeceğini düşünmüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
belli edersen overwatchdan yersin belli etmezsen ban yemezsin tabii hilede VAC koruması olması lazım

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
çalışıyor halde olanları legit bir şekilde oynarsan ban yeme olasılığın düşük hocam

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
şöyle ilk ellerde açma hatta sadece wall varsa çaktırmadan oyna sonra t veya ct geçtiğinde yani oyunun ortalarına doğru ilk kestiğin adamda aim lock olsun direkt öldür ama takımından kimse seni izlemiyorken yap bunu. Sonrasında aimi kapa tercih etmem sadece wall izle ve çaktırmadan oyna çok öldürürsen baya bir kill farkı olursa yine report yersin. Arada bilerek öl görmezden gel ban yemezsin

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
ben 1 ay full rage oynadım ve en sonunda overwatch tan ban yedim eğer legit oynarsan ban yiyeceğini düşünmüyorum

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
ban durumu, hilenin çalıştığı hava durumunu gösterir ve tespit edilmezse, tespit edilirse, yöneticiler onu devre dışı bırakacağından ve güncellenmiş hack'in yeni sürümünü test edene kadar açmayacağından hack'i yükleyemezsiniz. ve sonra herkesin eğlenmesi için yedeklerini yayınlayacaklar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...