Nasıl Yapabilirim Dc Varmı DostumMerhaba, sorununuz uyumsuz ".dll" veya ".exe" dosyasından kaynaklanıyor. Eğer ".exe" mimarisine uygun bir ".dll" kullanırsanız sorununuz çözülecektir.
x32bit exe için x32bit dll,
x64bit exe için x64bit dll.
İyi günler.
Nasıl Yapabilirim Dc Varmı Dostum
Tesekkür Ederim DeniyecegimŞuan için DC kullanmıyorum ve çözümü oldukça basit. Eğer ".exe" dosyasının mimarisini biliyorsanız hilenizi o mimariye göre derlemelisiniz. Visual Studio IDE 2019 ile yaptığınızı varsayarak kodlarınızı yazdığınız yerin en üstünde Debug x86 yazması gerekiyor. Release x86 veya x64 şeklinde ya da Debug x86 veya x64 şeklinde derleyip, hileniz çalışabilir şekle gelene kadar denemelisiniz.
Tesekkür Ederim Deniyecegim
Dostum bide son olarak hilem visual studio olanlarda CalısıyorŞuan için DC kullanmıyorum ve çözümü oldukça basit. Eğer ".exe" dosyasının mimarisini biliyorsanız hilenizi o mimariye göre derlemelisiniz. Visual Studio IDE 2019 ile yaptığınızı varsayarak kodlarınızı yazdığınız yerin en üstünde Debug x86 yazması gerekiyor. Release x86 veya x64 şeklinde ya da Debug x86 veya x64 şeklinde derleyip, hileniz çalışabilir şekle gelene kadar denemelisiniz.
Baktım Denedim Olmadıkanka bu hatayı ben de çok alıyodm eksik bi dosyadan kaynaklanıyor youtube da bu konuyla alakalı çokca video var ordan düzeltebilirsin
Dostum bide son olarak hilem visual studio olanlarda Calısıyor