Csgo Hİlesi Kodladım 0xc00007b Alıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Merhaba İyi Günler Csgo Hilesi Kodladım bende calısıyor ancak arkadasıma attıgımda
Bu Hatayı Alıyor Full Driverler Yüklü Yardım Edebilirmisiniz

er.PNG

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Merhaba, sorununuz uyumsuz ".dll" veya ".exe" dosyasından kaynaklanıyor. Eğer ".exe" mimarisine uygun bir ".dll" kullanırsanız sorununuz çözülecektir.
x32bit exe için x32bit dll,
x64bit exe için x64bit dll.

İyi günler.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Merhaba, sorununuz uyumsuz ".dll" veya ".exe" dosyasından kaynaklanıyor. Eğer ".exe" mimarisine uygun bir ".dll" kullanırsanız sorununuz çözülecektir.
x32bit exe için x32bit dll,
x64bit exe için x64bit dll.

İyi günler.
Nasıl Yapabilirim Dc Varmı Dostum

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Nasıl Yapabilirim Dc Varmı Dostum

Şuan için DC kullanmıyorum ve çözümü oldukça basit. Eğer ".exe" dosyasının mimarisini biliyorsanız hilenizi o mimariye göre derlemelisiniz. Visual Studio IDE 2019 ile yaptığınızı varsayarak kodlarınızı yazdığınız yerin en üstünde Debug x86 yazması gerekiyor. Release x86 veya x64 şeklinde ya da Debug x86 veya x64 şeklinde derleyip, hileniz çalışabilir şekle gelene kadar denemelisiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Şuan için DC kullanmıyorum ve çözümü oldukça basit. Eğer ".exe" dosyasının mimarisini biliyorsanız hilenizi o mimariye göre derlemelisiniz. Visual Studio IDE 2019 ile yaptığınızı varsayarak kodlarınızı yazdığınız yerin en üstünde Debug x86 yazması gerekiyor. Release x86 veya x64 şeklinde ya da Debug x86 veya x64 şeklinde derleyip, hileniz çalışabilir şekle gelene kadar denemelisiniz.
Tesekkür Ederim Deniyecegim

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Dostum bide son olarak hilem visual studio olanlarda Calısıyor

Beer Pls
Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
kanka bu hatayı ben de çok alıyodm eksik bi dosyadan kaynaklanıyor youtube da bu konuyla alakalı çokca video var ordan düzeltebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Dostum bide son olarak hilem visual studio olanlarda Calısıyor

Hilenizin, hileyi kullanacak kişilerin bilgisayarında Visual Studio kurulu olmasına gerek yoktur. Oyun ve hile dosyalarının olması yeterlidir. Ancak, eğer siz bazı ".dll" hataları alıp çözümü için System32 veya SysWOW64 klasörleri içine attıysanız bu ".dll" dosyalarını tek tek tespit edip hilenin olduğu klasöre taşımanız gerekmektedir. Çünkü eğer hileyi kullanan kişide bu ".dll" dosyaları yoksa çalışmaması normaldir.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
dll veya .exe sorunu olabilir bazı pc lerde böyle hatalar oluyor :)

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
arkadaşa katılıyorum sadece uyum sorunu bit hatasıdır ikinci olarak bilgisayar sürümü ile kodlama sürümleri birbirine uyuşmamış olursa da aynı hatayı alırsın.

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bende bu hatayı çok aldım sebebi eksik dosyadan kaynaklı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...