Merhaba, sorununuz uyumsuz ".dll" veya ".exe" dosyasından kaynaklanıyor. Eğer ".exe" mimarisine uygun bir ".dll" kullanırsanız sorununuz çözülecektir.
x32bit exe için x32bit dll,
x64bit exe için x64bit dll.
Merhaba, sorununuz uyumsuz ".dll" veya ".exe" dosyasından kaynaklanıyor. Eğer ".exe" mimarisine uygun bir ".dll" kullanırsanız sorununuz çözülecektir.
x32bit exe için x32bit dll,
x64bit exe için x64bit dll.
Şuan için DC kullanmıyorum ve çözümü oldukça basit. Eğer ".exe" dosyasının mimarisini biliyorsanız hilenizi o mimariye göre derlemelisiniz. Visual Studio IDE 2019 ile yaptığınızı varsayarak kodlarınızı yazdığınız yerin en üstünde Debug x86 yazması gerekiyor. Release x86 veya x64 şeklinde ya da Debug x86 veya x64 şeklinde derleyip, hileniz çalışabilir şekle gelene kadar denemelisiniz.
Şuan için DC kullanmıyorum ve çözümü oldukça basit. Eğer ".exe" dosyasının mimarisini biliyorsanız hilenizi o mimariye göre derlemelisiniz. Visual Studio IDE 2019 ile yaptığınızı varsayarak kodlarınızı yazdığınız yerin en üstünde Debug x86 yazması gerekiyor. Release x86 veya x64 şeklinde ya da Debug x86 veya x64 şeklinde derleyip, hileniz çalışabilir şekle gelene kadar denemelisiniz.
Hilenizin, hileyi kullanacak kişilerin bilgisayarında Visual Studio kurulu olmasına gerek yoktur. Oyun ve hile dosyalarının olması yeterlidir. Ancak, eğer siz bazı ".dll" hataları alıp çözümü için System32 veya SysWOW64 klasörleri içine attıysanız bu ".dll" dosyalarını tek tek tespit edip hilenin olduğu klasöre taşımanız gerekmektedir. Çünkü eğer hileyi kullanan kişide bu ".dll" dosyaları yoksa çalışmaması normaldir.
arkadaşa katılıyorum sadece uyum sorunu bit hatasıdır ikinci olarak bilgisayar sürümü ile kodlama sürümleri birbirine uyuşmamış olursa da aynı hatayı alırsın.