Bu sitedekini kullan ben henüz ban yemedim undetected..çalışıyormu diğer csgo hackleri vac falan yermiyiz??
Hacı VAK yemeyelim sonra sonuçta adamlar güncelliyo bilemedim şimdi...şuan hile hala çalışıyor daha önceden yükleyip silmeyenler gönül rahatlığıyla kullanın
csrk dan uzun durun kardeşimCsrk Asla Tavsiye Etmem 7 yıllık Tecrübeli Ve Benimde Su Anda Kullandığım Hile Var üstelik yapımcıları türkCsrk Ban Atıyor Diye Blym
csrkda undetected değil kardeşim adam günceliyor fakat ban riski fazla bizzat kullandım ve ban yedim max 1.5hafta sürdü maceram sonra bannedparan varsa csrk falan al yoksa memory de mevcut olan csgo hilesini kullan şuan guncelleniyor yakında açılır ..
Güncellenirken kullanmak sıkıntılımı mod ?
Haklısın...vac riski her hilede var bence. ama bazı hilelerin kullanıcı sayısı çoğaldıkça gümlüyor. csrk da gümledi. stealthcheats var. onlarda csgo ile uğraşmıyor. güvenilir platformlar 100 tlden aşağı fiyattan satmaz. vac riskini göze al ücretsiz veya ucuz csrk gibi ama daha az bilindik platformlardan hile al. Kullan derim.
Are u banned?I need back my account sir
İts impossiblecan u fixed my account sir
ya im band can u fixed it my accountAre u banned?
i dont used cheatİts impossible
dont spammmm i am reported you..ya im band can u fixed it my account
okdont spammmm i reported you..