Çözüldü CSGO HvH

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
laylaylom
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Topluluk sunucularında hvh veya legit açarsam ban yer miyim veya resmi sunucularda açarsam ?

Çözüm
Hvh oynarsan overwatcha düşme riskin daha fazla, bu da banlanma riskini yükseltiyor.
Legit oynarsan ve legiti belli etmeden oynayabilirsen overwatch yargıçınıda kandırmış olursun, ve büyük ihtimal banlanma riskin biraz daha düşük olur.
Hvh ve legit arasında dağlar kadar fark var.
Bana kalırsa elon yükselmeden le veya lem eloya çıkmadan legitte oynama le ve lem elo üzeri legitle oynamayan oyuncu bulamazsın zaten dişe diş oluyor :D
nasıl yani
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Hvh oynarsan overwatcha düşme riskin daha fazla, bu da banlanma riskini yükseltiyor.
Legit oynarsan ve legiti belli etmeden oynayabilirsen overwatch yargıçınıda kandırmış olursun, ve büyük ihtimal banlanma riskin biraz daha düşük olur.
Bana kalırsa elon yükselmeden le veya lem eloya çıkmadan legitte oynama le ve lem elo üzeri legitle oynamayan oyuncu bulamazsın zaten dişe diş oluyor :D

Çözüm
laylaylom
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
topluluk sunucusunda hvh açarsam ne olur peki ?

nasıl yani
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Sunucudan ban yersin kanka en basiti hvh dediğin şey kendini dakikada belli eden bi hile.
Adminler aktif olmasa ban yemesen bile adamlar çıkar gider sunucudan sende gezersin 3-4 dakikada bir sunucu değiştirisin gerek yok bence.
Denemek istiyorum diyosan bul bi yabanca sunucu gir orda dene istediğin kadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...