Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar Csgo da sadece izleme hilesi açmak istiyorum aimbot vs. Tarzı hileler istemiyorum ban riski nedir ve önereceğiniz ufak hileler varmı teşekkürler.
Vac korumasına sahip ve ürekli güncellenen hilelerde Vac yeme riskin çok az izleme kullansan dahi çok belirgin ettiğin sürece Overwatch dan ban yersin ancak onun dışında pek sıkıntı yaşamayacağını düşünüyorum fakat ban riski var gelecek bir vac dalgasında hesabın gitme ihtimalini göz önüne almak lazım.
Yanındakilere Info verirsen onlar belli ederek oynarsa karşı takım herkesi yani sizin takımı reportlamış olabilir. O zaman da bu çok olursa Vac botu bulamazsa overwatch e düşüyor dediğim sen 5. Günde ban yemişsin ve 1 maçta 1 kişiyi 12-15 yada daha fazla kişiye atıyor bunuda 1 maç yapmıyor yani illa biri senin gözünden görmüştür işte o maçda 4-10 kişi atarsa ve bunlarda önceden hile bulduysa ban yiyorsun.
Vac korumasına sahip ve ürekli güncellenen hilelerde Vac yeme riskin çok az izleme kullansan dahi çok belirgin ettiğin sürece Overwatch dan ban yersin ancak onun dışında pek sıkıntı yaşamayacağını düşünüyorum fakat ban riski var gelecek bir vac dalgasında hesabın gitme ihtimalini göz önüne almak...