CSGO kasalar için Tavsiye

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Beyler şimdi benim envanterde 2 hafta önce hiç birşey yoktu cs 2 duyrulduktan sonra oynamaya başladım şimdi 500 tl lik envanterim var çoğu kasa ,şimdi kasa fiyatları 2x 3x artcak diyolar ben bir adet daha cs go priem alıp 2 sindende drop düşürsem mi mantıklı yoksa envanteri elimde tutup değerlenmesinimi beklesem daha mantıklı

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
fiyatlarda değişiklik olacağını valve duyurmadı, ama dedikleri gibi artması muhtemel bu sebeple drop toplamaya devam etmeniz iyi olur

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
belki de fiyat yükselene kadar beklemelisin.

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
2 tane hesap alıp drop düşürmektense ona para harcama boşa onun yerine aynı hesapta sürekli oyna illa drop düşer sen şimdi sırf drop için hesap alırsın düşmezse hadi diyelim düştü onlarda ucuz olursa boşa yapmış olursun. fiyatlar şuan herkes cs2 çıkacağı için alım satım yaptığı için fiyatlar artmış durumda bu fiyatlar cs2 çıkınca bi yerde sabitlenecek aynı seyrinde ilerler muhtemelen ben şahsen para verip csde bu tarz işlere girmeni tavsiye etmem büyük miktarlarda iş yapmayacaksan.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
envanteri elinde tutman daha mantıklı olur

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Envanteri elinde tut kesinlikle artacak ama kaç x olacağını bilemem.

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Beyler şimdi benim envanterde 2 hafta önce hiç birşey yoktu cs 2 duyrulduktan sonra oynamaya başladım şimdi 500 tl lik envanterim var çoğu kasa ,şimdi kasa fiyatları 2x 3x artcak diyolar ben bir adet daha cs go priem alıp 2 sindende drop düşürsem mi mantıklı yoksa envanteri elimde tutup değerlenmesinimi beklesem daha mantıklı
bekle bro

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
Bence elinde tut Şuan bir şey yapma. Ama ne olacağı belli olmaz tabii

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
bne cs 2 gelince fiyatlarin duscefini dusunuyorum ama suanlik genel olarak binartis var kendi envanterine yatirim yap bence

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
envanteri elleme kalsın cs 2 de çok daha fazla değerlenecek özellikle dopplerlar ve awp ler çünki cs 2 de dopplerler güneş ışığında parlayacak daha hoş olacaklar.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
en mantıklısı envanteri elinde tutmak olur kasadan pek bişey gelmez yani

Üye
3 HİZMET YILI
Ben fiyatlar yükselse bile talebin düşeceğini düşünüyorum cs2 ile birlikte yeni skin ve kasalar gelir

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kanka atölyeye git orda csgo kasa düşürmek için mapller var afk fln kalıyosun ordan daha fazla kasa toplarsın

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
2 tane hesap alıp drop düşürmektense ona para harcama boşa onun yerine aynı hesapta sürekli oyna illa drop düşer sen şimdi sırf drop için hesap alırsın düşmezse hadi diyelim düştü onlarda ucuz olursa boşa yapmış olursun. fiyatlar şuan herkes cs2 çıkacağı için alım satım yaptığı için fiyatlar artmış durumda bu fiyatlar cs2 çıkınca bi yerde sabitlenecek aynı seyrinde ilerler muhtemelen ben şahsen para verip csde bu tarz işlere girmeni tavsiye etmem büyük miktarlarda iş yapmayacaksan.
cs nin drop sistemi her hafat çarşamba saat 4 gibi sıfırlanıyor 1 adet levelden sprey ve ya skin cıkıyor iyi de çıkar kötüde 1 haftada 2 drop düşürebilirsin 1. si kolay kasa düşecektir ortalama 20 -70 tl arası 2. zor ama sürekli oynuyosan düşüyor yani hftalık 250 tl ye kadar çıka bilir şansa bağlı olarak 2. hesapda mantıklı

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
lolz.guru dan alabilirsin ama hiç alışveriş yapmadım ordan dolandırılmamaya dikkat et.
Gamesatıştan genelde alıyorum ben alacağım zaman. Mağazanın yorumlarına bakarak satın al.