Üye
bekle broBeyler şimdi benim envanterde 2 hafta önce hiç birşey yoktu cs 2 duyrulduktan sonra oynamaya başladım şimdi 500 tl lik envanterim var çoğu kasa ,şimdi kasa fiyatları 2x 3x artcak diyolar ben bir adet daha cs go priem alıp 2 sindende drop düşürsem mi mantıklı yoksa envanteri elimde tutup değerlenmesinimi beklesem daha mantıklı
where?dont overuse the cheat
bạn đúng rồigian lận tốt đẹp
banada oyle geliyor knk cunku ne kadar talep artarsa fiyati o kadar dusmezmi daha cok alinmasi icinÇok uzun süre tutmamalısın, kaybedebilirsin.
envanteri elleme kalsın cs 2 de çok daha fazla değerlenecek özellikle dopplerlar ve awp ler çünki cs 2 de dopplerler güneş ışığında parlayacak daha hoş olacaklar.Beyler şimdi benim envanterde 2 hafta önce hiç birşey yoktu cs 2 duyrulduktan sonra oynamaya başladım şimdi 500 tl lik envanterim var çoğu kasa ,şimdi kasa fiyatları 2x 3x artcak diyolar ben bir adet daha cs go priem alıp 2 sindende drop düşürsem mi mantıklı yoksa envanteri elimde tutup değerlenmesinimi beklesem daha mantıklı
cs nin drop sistemi her hafat çarşamba saat 4 gibi sıfırlanıyor 1 adet levelden sprey ve ya skin cıkıyor iyi de çıkar kötüde 1 haftada 2 drop düşürebilirsin 1. si kolay kasa düşecektir ortalama 20 -70 tl arası 2. zor ama sürekli oynuyosan düşüyor yani hftalık 250 tl ye kadar çıka bilir şansa bağlı olarak 2. hesapda mantıklı2 tane hesap alıp drop düşürmektense ona para harcama boşa onun yerine aynı hesapta sürekli oyna illa drop düşer sen şimdi sırf drop için hesap alırsın düşmezse hadi diyelim düştü onlarda ucuz olursa boşa yapmış olursun. fiyatlar şuan herkes cs2 çıkacağı için alım satım yaptığı için fiyatlar artmış durumda bu fiyatlar cs2 çıkınca bi yerde sabitlenecek aynı seyrinde ilerler muhtemelen ben şahsen para verip csde bu tarz işlere girmeni tavsiye etmem büyük miktarlarda iş yapmayacaksan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?