CSGO log kayıtlarını kolay yoldan silme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
cs go'da hile yaptıktan sonra vacban yemenizi geciktirmek için cs go'nun log kayıtlarını silmek istersiniz anlarım fakat bu log kayıtlarını silmek için SteamWiper gibi programları kullanmanız şart değil
yapmanız gereken tek şey C:\Users\belgeler\AppData\Local\log klasörüne girip burada bulunan csgo.log dosyasını silmektir ama insanlar sürekli bişeyleri silmek zormuş gibi sizi program yüklemeniz için uğraşıyorlar bu tür programlarda virüs olma olasılığı yüksektir kimse size bedava birşey vermez adam ekran kartınızı sömürür bitcoin kasar haberiniz olmaz virüslü bir uygulamayı tek sefer açmanız artık bilgisayarınızı virüsü gönderen kişi ile beraber kullanmaya başlamanız anlamına gelir bir çok bilgisayar yapılandırmasını izinleri cmd.exe sayesinde düzeltebilirsiniz fakat insanlar bunları öğrenmeniz yerine abuk subuk programları bilgisayarınıza yüklemeniz için teşvik etmeye çalışıyorlar bilgi çağındayız uyanın ve birşeyleri silmek için program indirmeyin boş yere bu yazıyı afilli yazmadığım için kusura bakmayın iyi günler

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
yani bu sitedeki hileyi kullanıyosun sıkıntı yok diyosun ama aynı sitedeki log temizleyiciyi kullanmıyosun bir şey olur diye :doge::uwot:

Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
yani bu sitedeki hileyi kullanıyosun sıkıntı yok diyosun ama aynı sitedeki log temizleyiciyi kullanmıyosun bir şey olur diye :doge::uwot:
hile kullandığımı nereden çıkardın? kaç yıldır hile kullanmıyorum. artık gta v hilesi kodlayıp satıyorum :D
ayrıca program gereksiz onu anlattım okumadıysan düzgün oku

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
babamın oglu degil ya tabiki vermez var mı cıkari

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
sitede ki log temizleyiciyi neden kullanmıyorsun sahiden

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
TAMAM da sen bu siteden yazılım kullanıyorsun. yazılımın içinde bu tarz şeylerin olmadığını nerden biliyorsun. log temizleme yazılımında olabileceği gibi bunda da olabilir

𝘪𝘤𝘦𝘺 𝘴𝘱𝘪𝘤𝘦𝘺
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
4 HİZMET YILI
Basit yöntem ama işe yarar teşekkürler

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Yardımcı programlar genelde üşendiğimiz için var oluyorlar :)

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Yani ne kadar geciktirebileceksin ki yakalandıktan sonra ki AIM kullanmadan yakalanmak, hile ile alakalı değil kullanmayı bilmeyenle alakalı.

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Duydugum en saçma şey siteye güvenmemek hilesine güvenmek :D

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Ben anlamadım. Sitedeki hileye güveniyorsun. Ama log temizleme yazılımına güvenmiyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...