kendi buildini yapmaktan kastınız ne hocam?reis bu arada Overwatch yiyebilirsin diğer hesabım yemişti kendi buildini yapmanı öneririm, iyi günler
kendi buildini yapmaktan kastınız ne hocam?reis bu arada Overwatch yiyebilirsin diğer hesabım yemişti kendi buildini yapmanı öneririm, iyi günler
Aga yorum yapmak için yapma anlatılıyor posta ve youtubede var!nasıl kullanıyorsunuz anlatırmısınız
Hocam yan hesabımda açsam ana hesabımı etkiler mi?Aga yorum yapmak için yapma anlatılıyor posta ve youtubede var!
Hayır ama ana hesabında girme ayni pc deHocam yan hesabımda açsam ana hesabımı etkiler mi?
Problem nedir ?bu hileyi açamıyorum
problem nedırhile bendede açılmıyor
Yaza kadar ana hesabıma girmeyeceğim yazın da format atıp ana hesabıma girsem sıkıntı çıkar mı?Hayır ama ana hesabında girme ayni pc de
Post automatically merged:
Problem nedir ?
HAYIRYaza kadar ana hesabıma girmeyeceğim yazın da format atıp ana hesabıma girsem sıkıntı çıkar mı?
Bakalım hocam dc gelinHer aşamayı teker teker ve doğru yapmama rağmen obs de oyun yakalamayı aktifleştirip oyuna girip oyunu tekrar alt+taba atıp oyun yakalamadan csgo yu seçip tekrar oyuna girmeme rağmen hiçbir hile çalışmıyor
dc linkinize nereden ulaşabilirim acabaBakalım hocam dc gelin
Cok dusuk ihtimalBan yeme ihtimalimiz nedir ?
YhdnH7dc linkinize nereden ulaşabilirim acaba
dc ye geldim nickim BYGABNCok dusuk ihtimal
Post automatically merged:
YhdnH7
Odaya girin göremedimdc ye geldim nickim BYGABN
Ya nerde çıkarıyon hacim 2aydir aktif oynuyorum ban yok!arkadaşlar hile vac yediriyor neden mı diceksiniz
kodları çok açık bir şekildepaylaşılmış ve arka planda injekt oluyor hile mart ayındaki anti hile güncellemesi ile fix olmuştur konuyu kaldırmanı bekliyoruz teşekkürler ban sebebin olabilir
benım hortlatmam gerek yok zaten yabancı forumlarda kol gezıyor bu hıle memoryhacker uyelerıde faydalansın dedım.Konuyu gereksiz hortlatmandan hoşlanmadım aynı konu zaten daha önceden açıldı hile Mart ayında gelen anti-hile uptade ile vac atmaya başladı...