Seçkin Üye
gerçekten işe yarar teşekkürler
gayet güzel bir hile js falan paylaşmadım ücretli hileleri tapleyebiliyorumbu hile ile hvh falan atılmaz daha low delta resolve edemiyor 2k18 hilesi ölü bir hile
oto oynuyorsanız oto resolveri body için hala iyi ama otc head resolve olarak aşırı çöp
boşuna resolver js si falan aramayın apisi yok resolve jslerinin hepsi yalan yani![]()
cfg issuegayet güzel bir hile js falan paylaşmadım ücretli hileleri tapleyebiliyorum
hvh için gayet yeterli bir hile bence js varsa herşeyi yapabilirsin ben genelde hep kafa vurabiliyorumcfg issue
otc şu anda güzel bir hile değil kullanılmaz
ssg oynamaya çalış head atabileceğini zannetmiyorum 4 shotun 3 ü miss
apisi yok ne anlatıyorsun olmayan api ile nasıl resolver kodlayabildin ?hvh için gayet yeterli bir hile bence js varsa herşeyi yapabilirsin ben genelde hep kafa vurabiliyorum
extended backtrack kapalı anti aim ayarların çok iyi değilhvh için gayet yeterli bir hile bence js varsa herşeyi yapabilirsin ben genelde hep kafa vurabiliyorum
yes it is working fine nowdoes vacbypass work?
Dostum vac bypass verdim Vac ban diye bişey yok artık. Legit oynarsan asıl hesabında bile açarsın verdiğim cfg hvh cfg onu mm de açarsan ertesi gün banlanırsın evet ama legit oynarsan ana hesabında bile açarsınErtesi gün yasak