CsGo Online

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DΣПIZ ΚIŁIC
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Beyler param yok ve cs hedabım ban yedi nasıl oyuna erişim sunacağağım yada hesap veren siteler felan var mı?

Geri Gelen Biri
Ultra Üye
8 HİZMET YILI
Hesap veren site bulabileceğini sanmam onun yerine oyunun ***** halini bulabilirsen indir.

Üye
10 HİZMET YILI
bende yemiştim bikaç site denedim genelde program falan indiriyosun virüs falan full kandırmaca en iyisi paran olunca bi hesap almak sonra da hack açmadan kullanmak:(

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
DΣПIZ ΚIŁIC
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Hesap veren site bulabileceğini sanmam onun yerine oyunun halini bulabilirsen indir.
Sen yorma kebdini doğum günün cevap yazma :D
bende yemiştim bikaç site denedim genelde program falan indiriyosun virüs falan full kandırmaca en iyisi paran olunca bi hesap almak sonra da hack açmadan kullanmak:(
Param varda kıyamıyom onun yerine interneti 10 gb yükseltirim dahs iyi diye geliyor:)

Ultra Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Botlarla oynayabilirsin ya da vac korumasız olan topluluk sunucularında ama vac ban kaldırmak imkansıza yakın bir şey

☕Grapher ツ
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Aile Paylaşımını Dene Birde

Majestic
Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
aynı sorun bendede var bende ban yedim 21 haziranda steam yaz indirimleri başlıcak onu bekliyorum cs 25 tl 12.50 ye düşcek 2 tane alcam birinde bida hack yapmıcam birinde hacke devam sanada böyle tavsiye ederim şimdi alsam 50 lira 21 haziranda 25 lira bedava bulmak imkansız

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
DΣПIZ ΚIŁIC
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
aynı sorun bendede var bende ban yedim 21 haziranda steam yaz indirimleri başlıcak onu bekliyorum cs 25 tl 12.50 ye düşcek 2 tane alcam birinde bida hack yapmıcam birinde hacke devam sanada böyle tavsiye ederim şimdi alsam 50 lira 21 haziranda 25 lira bedava bulmak imkansız
O zaman alalım cs go yu

♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Vac korumasız Topluluk sunucularına girip hile açabilirsin veya hilesiz oynayabilirsin.

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Eğer Cs Go Alamıyorsan Ban Yemiş Hesabın İle VAC Korumasız Sunucuların Hepsine Girebilirsin Tabiki Bunlar Topluluk Sunucuları oyun başlatma seceneklerine -ınsecure komutunu yapıştırıp VAC Korumasız Topluluk Sunucularında Rahatlıkla İster Hile İle İster Hilesiz Oynıyabilirsin.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
DΣПIZ ΚIŁIC
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Eğer Cs Go Alamıyorsan Ban Yemiş Hesabın İle VAC Korumasız Sunucuların Hepsine Girebilirsin Tabiki Bunlar Topluluk Sunucuları oyun başlatma seceneklerine -ınsecure komutunu yapıştırıp VAC Korumasız Topluluk Sunucularında Rahatlıkla İster Hile İle İster Hilesiz Oynıyabilirsin.
Teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...