Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Merhabalar benim operasyon biletleri hakkında birkaç sorum vardır cevaplarsanız sevinirim
1-) Kırık diş diye bir operasyon varmış. Şimdi onu almam mantıklı olur mu?
2-) Operasyon kâr ettiriyor mu?
3-) Operasyondan herhalde drop falan düşüyormuş, o drop neye göre düşüyor ve her zaman mı düşüyor?

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Bildiğim kadarıyla o bilet yıldız kasmak için baya fazla kasılıyor normalden ama o kadar para ona değmez bence

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
knk bu opersayonun sonuna doğru bilet ucuzlayacak ve kar ettire bilir ancak ben daha almadım ve ne drobu onu hiç bilmiyorum

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
1- Şimdi almak mantıklı kazandığın yıldızlarla item alıyorsun 3 haftalık yıldızla sadece kasa alsan 90tl gibi bir para geliyor
2-Evet %100 kâr ettiriyor
3-hayır drop düşmüyor kazandığın yıldızlarla kendi mağazasın'dan satın alıyorsun.

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Bildiğim kadarıyla o bilet yıldız kasmak için baya fazla kasılıyor normalden ama o kadar para ona değmez bence
Hocam 130₺ bildiğim kadarıyla. Biraz araştırma yapıcam, eğer değiyorsa almayı düşünüyorum.

knk bu opersayonun sonuna doğru bilet ucuzlayacak ve kar ettire bilir ancak ben daha almadım ve ne drobu onu hiç bilmiyorum

Drop, oyun sonunda skin yada herhangi bir şey düşüyor ya. Onun şansı operasyonla artıyor diye biliyorum.

1- Şimdi almak mantıklı kazandığın yıldızlarla item alıyorsun 3 haftalık yıldızla sadece kasa alsan 90tl gibi bir para geliyor
2-Evet %100 kâr ettiriyor
3-hayır drop düşmüyor kazandığın yıldızlarla kendi mağazasın'dan satın alıyorsun.

Teşekkür ederim.

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Bilet biraz pahalı fakat verdiği ödüller gayet iyi durumda eğer biraz şansin ve zamanın varsa yıldızları kasıp awp fade cıkarmaya çalışabilirsin çıkarırsan 8000 tl kadar kar a geçersin

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
127 tl edebilir evet karakterler pahalı ve iyi ama zaten her türlü csgo onu indirimli satıcak bekle derim ama sana kalmış

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Çok çok yüksek ihtimalle kâr ediyorsun imkanın varsa oyunu da aktif olarak oynuyorsan tavsiye ederim.

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar öncelikle merhablar. konu gözüme çarptı yanlış kararlar alınmasın diye yanıt veriyorum bu bileti almaz kesinlikle çok mantıklı ve karlı oluyor operasyonunun sonlarına doğru bilet yaklaşık yüzde kırk indirime giriyor ve bileti almadan grevleri yapıp bileti sonradan alıp ödüllerinizi alabiliyorsunuz bir hesaptan aşağı yukarı 50 tane kasa alabliyorrsunuz kasanın ranesi şu anda 7tl ve bunun değeri 15lere kadar çıkacak ben kendim 60 farklı hesap kasıyorum sizinde en az 5-10 taen kasmanızı öneriyorum ben uğraşmam diyorsanız en azından main hesabınıza alın bir hesaptan kasmış olun

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
kanka alabilirsin ben aldım herhafta gelen görevleri yaparak yıldız alabilrsin verdigin paranın katına kadar alabilirsin ama tek şart görevleri yapmak

Zum Zum
Uzman Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
daha hiç drop almadım ama sadece kasa alıp satarsan hesaplara göre 2 katını alıyorsun o yüzden mantıklı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...