Skeet number number 1
Süper Üye
50 tane mi MAX adet ?galiba var ama 50 tane atsana anlaşılmaz
Otomatik Bi Şekilde Varmı Yani Sadece Bilgileri Falan Yazıp Gönder butonuna TıklıyacağımızVar ama ücretlileri biliyorum gayet uygun fiyatları oyunforda falan satıyorlar
Linkini Atar mısın Lütfen özelden burdan farketmez3 tlye 200 tane falan satiyolar
Evet ücreti ödedikten sonra zaten 3-5tl bir şey seni bir topluluk sunucusuna alıyorlar orda 30-60dk övgülerin gelmesini bekliyorsun süresi ne kadar attırdığına bağlı değişir bilemiyorumOtomatik Bi Şekilde Varmı Yani Sadece Bilgileri Falan Yazıp Gönder butonuna Tıklıyacağımız
Çünkü Forumdaki Çok uzun sürüyor ve Yapamıyorum
link Atar mısın ?Evet ücreti ödedikten sonra zaten 3-5tl bir şey seni bir topluluk sunucusuna alıyorlar orda 30-60dk övgülerin gelmesini bekliyorsun süresi ne kadar attırdığına bağlı değişir bilemiyorum
Burada kilink Atar mısın ?
bu forumdan buldugun 4k user mi yoksa ayrı user mi?Kendiniz yapmasını tavsiye ederim basit bir olay userlist sağlayabilirim 4k hesap var lakin minimum 300 tane hesap vardır
Karşılaştırma yapmadım ama burdan almadımbu forumdan buldugun 4k user mi yoksa ayrı user mi?
Prime hesabın varsa araştırıp kolayca yapabilirsin aslında pek uzun süren bir olay değiltamda lazım olan bi bot oyunda herkes rep liyor güven faktoru düşüyor olsa cok iyi olurdu
atabilir misin bana özelden ?Karşılaştırma yapmadım ama burdan almadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?