CSGO Oyuncu İmzası Geçersiz Hatası Alıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
2,3 gündür bu hatayı alıyorum youtubeden video filan izledım pek faydası olmadı anti virüs programı yada zararlı olucağını düşündüğüm programlarıda kaldırdım.

NOT: Yorum kasanları ve gereksiz yorum atanları üşenmeden repotluyorum.

1594567983152.png

Üye
6 HİZMET YILI
oyun dosyalarını doğrula bide profiline bak bakayım vac yemişmissin
Post automatically merged:

heh bide doğruladıktan sonra steam launcherden çık gir yap

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
oyun dosyalarını doğrula bide profiline bak bakayım vac yemişmissin
Post automatically merged:

heh bide doğruladıktan sonra steam launcherden çık gir yap
Vac yesem ztn profil yazardı yada oyunda 5 kerede oyun dosyalarını doğruladım +oyunuda silip tekrar yükledim

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Yanlış güncelleme kanalı veya hatalı bir beta sürümünden kaynaklı olabilir oyun sürümlerini kontrol et başlatma seçeneklerini düzenle.Varsa 3. parti yazılımının ayarlarını kontrol et.Sen oyunu sildiğinde config dosyan silinmez ama config dosyanı sıfırlayabilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Yanlış güncelleme kanalı veya hatalı bir beta sürümünden kaynaklı olabilir oyun sürümlerini kontrol et başlatma seçeneklerini düzenle.Varsa 3. parti yazılımının ayarlarını kontrol et.Sen oyunu sildiğinde config dosyan silinmez ama config dosyanı sıfırlayabilirsin.
sürümüm doğrudur başlatma seçeneklerındekı kodlarıda sildim oyun sıldığım zamanda confıg dosyamı sılmıstım

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Oyunu etkileyebilecek virüs programı vs dahil kapatıp oyun dosyalarını tekrar doğrulayıp girmeyi dener misin

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
S1 senin nickin mi değilse lobi arkadaşın prime sistemini geçmeye çalışırken vacnet e yakalanmış;ya da oyunun dosyalarında sürekli değişiklik yapan birşey var.''-untrusted'' kodu ile cs yi başlatmayı dene.

Üye
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar kaç gündür uğraşıyorum dosyaları doğruladım csyi silip yükledim yetmedi steami silip yükledim ama hala bu lanet hatayı veriyor lütfen yapabilen ya da bilen varsayardımcı olursa çok mutlu olurum

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Я получаю эту ошибку в течение 2,3 дней я смотрел видео с YouTube или что-то в этом роде, это не очень помогло, я удалил антивирусную программу или программы, которые, как я думал, будут вредными.

Примечание: я пересаживаю ящики комментариев и ненужные комментаторы, не замерзая.

Ekli dosyayı görüntüle 48316
play other games on your account try updating

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...