Vac yesem ztn profil yazardı yada oyunda 5 kerede oyun dosyalarını doğruladım +oyunuda silip tekrar yükledimoyun dosyalarını doğrula bide profiline bak bakayım vac yemişmissin
Post automatically merged:
heh bide doğruladıktan sonra steam launcherden çık gir yap
bence oyunu sil yeniden yükle belki düzelir2,3 gündür bu hatayı alıyorum youtubeden video filan izledım pek faydası olmadı anti virüs programı yada zararlı olucağını düşündüğüm programlarıda kaldırdım.
NOT: Yorum kasanları ve gereksiz yorum atanları üşenmeden repotluyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 48316
yaptımz ztnbence oyunu sil yeniden yükle belki düzelir
bende bu sorun oyunun dosyasına gidip oyunun dosyasından çalıştırmam yüzünden oluyoduyaptımz ztn
sürümüm doğrudur başlatma seçeneklerındekı kodlarıda sildim oyun sıldığım zamanda confıg dosyamı sılmıstımYanlış güncelleme kanalı veya hatalı bir beta sürümünden kaynaklı olabilir oyun sürümlerini kontrol et başlatma seçeneklerini düzenle.Varsa 3. parti yazılımının ayarlarını kontrol et.Sen oyunu sildiğinde config dosyan silinmez ama config dosyanı sıfırlayabilirsin.
öyle bir program yok vardı sildim zatenOyunu etkileyebilecek virüs programı vs dahil kapatıp oyun dosyalarını tekrar doğrulayıp girmeyi dener misin
csgo nun başlatma seçeneklerinde -insecure yazıyorsa onu kaldır buda işe yaramassaöyle bir program yok vardı sildim zaten
önce oyunu sildim sonra steamı sildim düzeldiArkadaşlar kaç gündür uğraşıyorum dosyaları doğruladım csyi silip yükledim yetmedi steami silip yükledim ama hala bu lanet hatayı veriyor lütfen yapabilen ya da bilen varsayardımcı olursa çok mutlu olurum
Onları silmek yerine regeditten steamı sıfırlasaydın bu yola başvurmazdın.önce oyunu sildim sonra steamı sildim düzeldi
play other games on your account try updatingЯ получаю эту ошибку в течение 2,3 дней я смотрел видео с YouTube или что-то в этом роде, это не очень помогло, я удалил антивирусную программу или программы, которые, как я думал, будут вредными.
Примечание: я пересаживаю ящики комментариев и ненужные комментаторы, не замерзая.
Ekli dosyayı görüntüle 48316
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?