CSGO oyununda ekranda yırtılma oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DJ DİKKAT 63
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
merhebalar csgo da en düşük ayarlara aldığım halde ekran yırtılmalar oluyor bende üçlü arabellekleme diye bir ayar açtım ekrandaki yırtılmalar gitti ama bu sefer fps 60 dan yukarı çıkmıyodu yardım edermisiniz

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
Bende de önceden fiziksel olarak sorun oluyordu. Bazen monitörün giriş kablolarında(hem monitöre bağlanan kısım da hem de kasaya bağlanan kısımda), bazen de monitörün güç kablosunda(buda genellikle pirize takılı olan tarafta oluyordu). İlk başta ben de senin gibi yapmıştım fps düştü sonra kabloda sıkıntı oğluduğunu gördüm. Sana tavsiyem kablolara birde çok zor ihtimal ama ekran kartının girişinede bakmanı tavsiye ederim(temassızlık varmı diye).

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
DJ DİKKAT 63
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Bende de önceden fiziksel olarak sorun oluyordu. Bazen monitörün giriş kablolarında(hem monitöre bağlanan kısım da hem de kasaya bağlanan kısımda), bazen de monitörün güç kablosunda(buda genellikle pirize takılı olan tarafta oluyordu). İlk başta ben de senin gibi yapmıştım fps düştü sonra kabloda sıkıntı oğluduğunu gördüm. Sana tavsiyem kablolara birde çok zor ihtimal ama ekran kartının girişinede bakmanı tavsiye ederim(temassızlık varmı diye).
sağol kontrol edeceğim :)

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
sağol kontrol edeceğim :)
Birde ekran kartına göre ekran kartının driverını da kontrol et. Ben driverda olsun oyunda da olsun çok fazla ayar değişikliği yapıyorum ve driverın oyuna oyuniçi ayarlarından daha fazla etki yaptığını söyleyebilirim. Driver ayarların eğer yanlışsa(bilgisayarına göre) ekran yırtılmaları yaşayabilirsin(bu bende de çok oldu).

𝘪𝘤𝘦𝘺 𝘴𝘱𝘪𝘤𝘦𝘺
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
4 HİZMET YILI
1-) Monitorün V-Sync destekliyorsa bu özelliği açıp tekrar deneyebilirsin.
2-)FPS'i sabitlemeyi deneyebilirsin(tavsiyem monitörün kaç hertz ise ona sabitlemen)
umarım yardımcı olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...