csgo ping sorunumu böyle çözdüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
herkeze merhaba benimde csgoda pingim fazlaydı ve ethernet alacak bi kredi kartım fln olmadığını için ethernette alamazdım biraz pingi düşürsede exit lag programını kullanın derim 65 ms fln oynutorum normalda 250-300 ms oluyordu ben sizde deneyin çoğu oyunda oluyo ben csgo ya yaptım gayet güzel bir ms ile oynuyorum herkeze tavsiye ederim bu uygulama oyun serverlerini az ms li serverlara atıyor bu yüzdende pinginiz az oluyor csgoda normalde rastgele bir server geliyo oyunda türk serverleri olmadığı için ping fazla oluyodu deneyin derim

Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
İnterneti kapat aç düzelir biraz
Post automatically merged:

ég ríf ykkur í bita
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
paylaşım için teşekkürler sorunu olana yardımcı olabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
herkeze merhaba benimde csgoda pingim fazlaydı ve ethernet alacak bi kredi kartım fln olmadığını için ethernette alamazdım biraz pingi düşürsede exit lag programını kullanın derim 65 ms fln oynutorum normalda 250-300 ms oluyordu ben sizde deneyin çoğu oyunda oluyo ben csgo ya yaptım gayet güzel bir ms ile oynuyorum herkeze tavsiye ederim bu uygulama oyun serverlerini az ms li serverlara atıyor bu yüzdende pinginiz az oluyor csgoda normalde rastgele bir server geliyo oyunda türk serverleri olmadığı için ping fazla oluyodu deneyin derim
Yoğun internet kullanımından sanıyorum denedim oldu teşekkürler

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bu tarz programlarda ping normal gözüksede yine oyun içi farkedilen bi lag sorunu olabiliyor bu programda onu yaşayan var mı yoksa harbiden işe yarıyor mu ?

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Ping için open vpn kullandım Fransa dan bağlanıp oynuyordum baya akıcı oluyordu tavsiye ederim

Software Engineer
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bir kaç oyunluk düzeltebilir fakat ama internet tarayıcısını dns bozma ihtimali yüksek

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
ping sorunum cozuldu cok sagol
bişey değil birde şunu diyim programa girdiğiniz de ordan oyununu seçtiğinizde oyunu biraz altında sunuc isimleri var paris avurpa fln yazıyo avrupaya girin ordan sunuculara tek tek tıkla sağda ping değeri yazar 56 ms fln diye ordan en az msli sunucuyu bul

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
vpn işe yarıyor bir de wifi içinde kanal değiştirmekte işe yarar

Senin abi dediklerine baba çektirdik rahat ol
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Dostum Max ping diye bi kodu olması lazım oraya ne yazarsan ona göre bi servere atıyor seni

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bir de google'a "wow reduce latency" yazın, orada da bir tane ping düşüren ufak boyutlu bir program vardı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...