csgo pıng var nasıl duzeltırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
arkadaslar csgo yu 4 aydır oynamıyordum gerı basladım ve oyuna gırdım rekabetcıye gırıyorum server ararken kabul edılebılır pıng degerınız 1000 yazıyor onceden boyle deıgldı ve oyunu zor bulyıor ve bulurken bazen kabul et gelmyor ve kabul etmedıgım ıcın sıradanda cıkyor bazen kabul et gelyıor ve gırıyorum gırıdgımdede 300 sabıt pıngım var bunun onune nasıl gecerım tum oyunlarda pıngım 50 den yukarı degıl ornegın lolde 29 sabıt yardımcı olrusanız sevınırım 1

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
kanka yanlış hatırlamıyosam lütfen yardım edin gibi başlıklar girmek yasak ona dikkat et.

Hani şu internetin arkasında sarıkablo eğer diğer kablolalara çok yapışıksa o sarı kabloyu hafif sağa veya sola çek bende kablolar dipdibe olunca ping uçuyor ondan olabilir.

veya 4 günde akk yide aşmış olabilirsin malum burası türkiye

yada internetinin adsl adresinden kontrol et belki internetin şifresini bulup kaçak bağlanıyolardır.

son çare olarakda müşteri hizmetlerini ara

Davetsiz Kişi
Süper Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Advanced SystemCare Yükleyip İnterneti Hızlandır Seçeneğinden Hızlandırabilirsin.
Netlimiter İle İnternetin Büyük Bir Kısmını CSGO ya Ayarlayabilirsin.
Hiçbiri İşey Yaramadıysa Modemi Resetle Hızlanır :)

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Advanced SystemCare Yükleyip İnterneti Hızlandır Seçeneğinden Hızlandırabilirsin.
Netlimiter İle İnternetin Büyük Bir Kısmını CSGO ya Ayarlayabilirsin.
Hiçbiri İşey Yaramadıysa Modemi Resetle Hızlanır :)
advacned system care var aten onla herseyı yaptım ama su dedıgın netlimiter ı bı denıyım eyw

Üye
8 HİZMET YILI
Sorun büyük ihtimal ağ sağlayıcında (tahmin ediyorum ki ttnet) arayıp destek alabilirsin. Telefon numarası sanırım 444 1 444 idi.

Ayrıca bazı kişiler gelmeden belirteyim forum kurallarında kişisel telefon numarası paylaşmak yasaktır diyor. Bu telefon numarası kişisel değildir.

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
eyw sımdılık sorun duzeldı arada kendı kendıne oluyor kendı kendıne duzelyıor anlamadım gıttı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...