Uzman Üye
Yorumum kalsın deniyeceğim 
Çok'ta pahalı bir hile değil mi 110 tl den bahsediyoruz buradaAimware cracklenemez dostlar arkadaşa boşa zaman harcattırmayın çok da pahalı bir hile değil aylığı 20 isviçre frangı yaklaşık 110 tl + olarak lisans kontrolü yapan hiçbir hile cracklenemez boşa zaman kaybı olur fake lisans yapması gerekki o da çok uzun iştir
özellikleri ve korumasına göre hiçte pahalı bir hile değil bana göreÇok'ta pahalı bir hile değil mi 110 tl den bahsediyoruz burada
Pahalı olmadığını düşünmene bir şey diyemem ancak cracklenemez demen bilgisiz olup bilgi vermeye çalışman saçmaözellikleri ve korumasına göre hiçte pahalı bir hile değil bana göre
bana aimware'in korumasını geçip crackleyen ve free sunan bir kişi göster o zaman haklısın dicem kanıtsız sadece laftan ibaretsin...Pahalı olmadığını düşünmene bir şey diyemem ancak cracklenemez demen bilgisiz olup bilgi vermeye çalışman saçma![]()
Birincisi crackleyen niye free dağıtsın ? İkincisi bak paid şartını koymamışsın demek ki crackleyip paid yapanlar illaki vardır laftan ibaret olanda bu durumda sen olmalısınbana aimware'in korumasını geçip crackleyen ve free sunan bir kişi göster o zaman haklısın dicem kanıtsız sadece laftan ibaretsin...
aimware yapmaya başladın derken? aimwareyi cracklemekten mi bahsediyorsun yoksa hileyi yapmaktan mı ?Aimware Yapmaya Başladım Şuan
Post automatically merged:
EzGlobal Hack paylaşıldı
knk linkleri yenilermisin girmeiyorumYok Ben Paylaşmadım Şimdi Başlıyorum Paylaşmaya